`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lezyne

Lezyne Medium Pod Caddy Eva Molded Bag Matrix Seat

  • Lezyne Medium Pod Caddy Eva Molded Bag Matrix Seat
  • Lezyne Medium Pod Caddy Eva Molded Bag Matrix Seat

Lezyne Medium Pod Caddy Eva Molded Bag Matrix Seat

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Medium Pod Caddy Eva Molded Bag Matrix Seat

Kevyt, puolijäykkä satula laukku QR Asennustarvikkeet. Valettu EVA vaahto rakenne kestävä kudottu nylon kansi. Kompakti muotoilu leveillä simpukkapuhelin avaamisen. Mesh jakaja auttaa pitämään esineet paikoillaan. Heijastintereet lisää yö näkyvyyttä. Vesitiivis vetoketju suuri vedä silmukka.

Tekniset tiedot:

PAINO: 135g

Mitat: 145x90x65mm

CARGO: 29in3 | 0.48L


Tunnetko jo kaikki Lezyne Medium Pod Caddy Eva Molded Bag Matrix Seat:n ominaisuudet? bikeinn:ssa, valikoimme pyöräilytuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Laukuttuotteita, tsekkaa koko Työkalulaukut valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Lezyne, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien pyöräily asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Lezyne Medium Pod Caddy Eva Molded Bag Matrix Seat

Valon asema
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje