up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Lezyne

Lezyne Pocket Drive

Lezyne Pocket Drive

plus
  • Play videoLezyne Pocket Drive
  • Lezyne Pocket Drive
  • Lezyne Pocket Drive

Lezyne Pocket Drive

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Pocket Drive

Pocket Drive on uskomattoman kompakti ja kevyt polkupyörän käsipumppu, joka tarjoaa runsaasti pumppaustehokkuutta.
Se on valmistettu kestävästä CNC-koneistetusta alumiinista ja siinä on hiukan pyöristetty kahva liukumattomuutta varten.
Päällekkäisellä kahvalla ja integroidulla joustavalla ABS-letkulla taskuyksikkö tarjoaa suorituskykynsä, joka ei ylitä kokoaan.
Pumppu on yhteensopiva Presta- ja Schrader-venttiilien kanssa ja on täysin uudelleenrakennettavissa jatkuvaan käyttöön korkealla tasolla.


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Lezyne tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Pumput tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Lezyne Pocket Drive on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Lezyne Pocket Drive

Väri
Ilmapumput

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Lezyne-pumppu

-

Alumiinipumppu on erittäin kestävää, se on kevyt ja minikokoisensa ansiosta se sopii varaosarumpuun. Ke tukipaperi, joka on laitettu pullohäkkiin, pitää melko hyvin, mutta ei yrittänyt sitä. Tulee hyvin ja antaa tarpeeksi painetta pyörälle. Huono: ke kun sinulla on niin pieni kiertue keulassa, kyllästyt antamaan niin paljon. Ja siihen on lisättävä ke saavuttaakseen 5/6 psi (se saavuttaa ne) on oltava voimaa ja uupumusta, melkein yhden täytyy ottaa geeli talteen. Henkilökohtaisesti, jos suosittelen sitä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up