`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lezyne

Lezyne Smart Energy Caddy-Smart Phone Top Storage

  • Lezyne Smart Energy Caddy-Smart Phone Top Storage
  • Lezyne Smart Energy Caddy-Smart Phone Top Storage

Lezyne Smart Energy Caddy-Smart Phone Top Storage

Tuotekuvaus Lezyne Smart Energy Caddy-Smart Phone Top Storage

Kevyt, puolijäykkä yläputki asennettu älypuhelin haltijalle. Valettu EVA vaahto rakenne kestävä kudottu nylon kansi. Kompakti muotoilu leveillä simpukkapuhelin avaamisen. Mesh jakaja auttaa pitämään esineet paikoillaan. Smartphone taskussa omistaa suosittu 4 5 tuuman mallit. Kirkas, kosketusnäyttö yhteensopiva kansi. Turvallinen, kolme Velcro hihna muotoilu pitää vaakaputken.

Tekniset tiedot:

Paino: 81g

Mitat: 80x60x115mm


Lezyne Smart Energy Caddy-Smart Phone Top Storage on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Pyörän varustepussittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Laukuttuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset bikeinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Lezyne-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Lezyne Smart Energy Caddy-Smart Phone Top Storage

Valon asema
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava

-

Tämä on hienosti tehty pussi. Puhelimesi on paljon turvallisempi kuin tämä laukku taskussa!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje