up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Lezyne

Lezyne V Pro 7

plus
  • Play videoLezyne V Pro 7
  • Lezyne V Pro 7

Lezyne V Pro 7

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne V Pro 7

V Pro -pyörän monitoimityökalusarja sisältää hienostuneen valikoiman työkaluja, jotka on kehitetty nykypäivän moderneille polkupyörille.

Jokainen malli on suunniteltu ja valmistettu talossa, ja se on suunniteltu korjaamaan tehokkaasti useimmat tie- tai radanvarren mekaanikot.

Työstetyt terästyökaluterät ovat nyt pidempiä ja esittävät Black Anti Corrosion -teknologiamme, joka tarjoaa erinomaisen korroosionkestävyyden.

Pienikokoinen ja monipuolinen, tämä minityökalu on rakennettu kestämään ja suunniteltu saamaan sinut takaisin tielle tai polulle.
Lezyne V Pro 7:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Monitoimityökaluttuotteita Huolto kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Lezyne-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Lezyne on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Lezyne V Pro 7

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up