`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

MASSI

MASSI X-Carbon 7 Bottle Cage

  • MASSI X-Carbon 7 Bottle Cage
  • MASSI X-Carbon 7 Bottle Cage

MASSI X-Carbon 7 Bottle Cage

Tuotekuvaus MASSI X-Carbon 7 Bottle Cage

Tekniset tiedot:

materiaali:

Carbone 3K.

Laitteisto: Srainless teräspultit

Paino: 29g.


Aiotko hankkia itsellesi suositun MASSI X-Carbon 7 Bottle Cage:n? Kaikki MASSI-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa MASSI X-Carbon 7 Bottle Cage jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet MASSI X-Carbon 7 Bottle Cage

Materiaalit
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava ja hyvä laatu

-

Olin hieman skeptinen siitä, miten se näyttää, kun sain sen kädessäni. Mutta se on hieno ja näyttää hyvältä. Samalla muotoilu näyttää kestävältä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje