`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mavic

Mavic Cold Ride

Mavic Cold Ride

Mavic Cold Ride

  • Mavic Cold Ride
  • Mavic Cold Ride
  • Mavic Cold Ride
  • Mavic Cold Ride

Mavic Cold Ride

Tuotekuvaus Mavic Cold Ride

SUUNNITELTU RIDE MOTION:


Saumaton, asettaa hihassa rakentaminen poistaa ylimääräistä materiaalia alle pelipaita ajon ja parantaa vieressä ihon comfort pehmeä selkä silikoni vyötärökiristys pitää vartalon Korkea ergonominen muotoiltu kaulus tarjoaa erinomaisen suojan niskaa


Pysyä kuivana JOKA RIDE:


37.5 kangas hyödyntää aktiivisia hiukkasia houkutella kosteutta höyryn ja imevät kehon lämpöä. Tämä kiihdyttää haihtumista ja hengittävyys maksimaalisen ihmisen suorituskykyä ja mukavuutta siirtävä siirto on 5 kertaa nopeampi kuin normaali polyester


Midweight GARMENT:


Midweight vaate 100 gramman m²


Kankaat:


Body: 50% Polyamidi, 45 polyesteri, 5% elastaani


Tuotetietoa:


Silikoni vyötärökiristys Muotoillut kaulus

Pudonnut helma Saumaton Set in hihassa

Lämmönsäätely ilmanvaihto paneelit

SKIN FIT

Paino: 150 g


bikeinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia pyöräily tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Mavic Cold Ride? Olet onnekas, sillä bikeinn:ssä, Naisten vaatteet katalogissa ja Alusasut kategoriassa, tarjoamme muita pyöräily tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Mavic Cold Ride

Hihatyypit
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje