`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mavic

Mavic Cosmic Insulated SL

  • Mavic Cosmic Insulated SL
  • Mavic Cosmic Insulated SL

Mavic Cosmic Insulated SL

Tuotekuvaus Mavic Cosmic Insulated SL

Tämä erittäin kevyt, eristetty liivi lämmittää sydämesi kylmissä lämpötiloissa. Yhdistä se vedenpitävään vaippaan, joka takaa parhaan mahdollisen suojan elementtejä vastaan.
Avainedut:
Maksimoi suorituskyky kylmällä säällä pitämällä lämpimänä ja kuivana:
Kevyt 40 g Coreloft-kompakti eristys.
Erittäin kevyt ja sopiva istuvuus ei lisää irtotavaraa:
Paino vain 75 g. Joustavat sivupaneelit takaavat istuvuuden.
Pari vedenpitävällä takilla takaa maksimaalisen suorituskyvyn kylmällä säällä:
Suunniteltu käytettäväksi Cosmic Ultimate SL GTX: n tai muun Mavic-takin alla järjestelmäratkaisuna kylmää, märää säätä vastaan. Ulkopuolinen rintatasku henkilöllisyystodistuksiin tai luottokortteihin. Voidaan helposti pakata ja varastoida lämpötilojen lämpeneessä.


Jos pidät Mavic Cosmic Insulated SL:sta, tutustu myös muihin Mavic:n pyöräilytuotteisiin Miesten vaatteet osastollamme ja Liivit katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Mavic Cosmic Insulated SL

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje