`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mavic

Mavic CX01 Aero Blades Kit

  • Mavic CX01 Aero Blades Kit
  • Mavic CX01 Aero Blades Kit

Mavic CX01 Aero Blades Kit

Tuotekuvaus Mavic CX01 Aero Blades Kit

Ominaisuudet:

Tuotelinja: Renkaat.

Kuria: Tarvikkeet.

Urheilu Luokka: 1.

Pyöräily.

Sourcing Maa: Roumanie.Tutustu nyt kaikkiin Pyörät ja renkaat tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Mavic CX01 Aero Blades Kit. Osta nyt Mavic CX01 Aero Blades Kit ja säästä paljon puhdasta rahaa Lisävarusteet ja varaosat tuotteista. Lisäksi, Mavic-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Mavic CX01 Aero Blades Kit:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Pyörät ja renkaat tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Mavic CX01 Aero Blades Kit

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen palvelu

-

Tuote on ilmoitetun mukainen ja verkkosivusto, joka on erinomainen, koska olen etsinyt näitä osia jo jonkin aikaa. Haluaisin myös sanoa, että toimitus oli ensiluokkaista, ja kaiken tapahtui tällä hetkellä. Big high 5 kaikelle bikeinnin joukkueelle.

Hinta ja määrä

-

Saanko kysyä, onko merkitty hinta yhtä pyörää käytetty summa? Tämä on kaksi? Koska yhtä pyörää varten tarvitaan kaksi pyörää, haluaisin vahvistaa määrän kanssasi, kiitos!

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä tuote sisältää kaksi terää.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje