`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mavic

Mavic Deemax MIPS

Mavic Deemax MIPS

Mavic Deemax MIPS

Mavic Deemax MIPS

  • Mavic Deemax MIPS
  • Mavic Deemax MIPS
  • Mavic Deemax MIPS
  • Mavic Deemax MIPS
  • Mavic Deemax MIPS
  • Mavic Deemax MIPS

Mavic Deemax MIPS

Tuotekuvaus Mavic Deemax MIPS

Tämä edistyksellinen polkupyörä kypärä tarjoaa erinomaisen MIPS-suojan, mukavuuden, ilmanvaihdon ja yksinkertaisen, turvallisen istuvuusjärjestelmän.

Mikään ei estä sitä tunnetta, että pitkät kiivetä ryöstävät ja kääntyvät sohjaiseen laskeutumiseen. Olitko virtaamassa bermien läpi kaivetulla polulla tai pudotettaessa kallioiseen yksiraittoon, tarvitset tarkoitukseen rakennetun vaihde, joka antaa sinulle luotettavuuden, suojan ja mukavuuden ratsastaa rajallasi. Tätä varten tehtiin Deemax MIPS trail -kypärä.

Deemax MIPS -sovelluksen tärkein prioriteetti on suoja. Se on rakennettu ensiluokkaisella EPS 4D -tekniikalla, joka tarjoaa jopa 30% paremman iskunvaimennuksen kuin tavallinen EPS-rakenne. Siinä on myös laajennettu takapeite täydellistä suojausta varten, mukaan lukien pään takaosa. Ja siinä on MIPS-aivosuojausjärjestelmä, joka käyttää integroitua matalan kitkan kerrosta kypäränkuoren ja vuorauksen väliin. Tämä antaa kypärän liukua suhteessa päähän törmäyksen tai törmäyksen sattuessa, mikä voi vähentää aivoihin siirrettävää kiertoenergiaa ja voimia.

Ajoradan suojauksen lisäksi Deemax MIPS sisältää myös innovatiivisia sovitustekniikoita, mukaan lukien eksklusiivisen Autofit-järjestelmämme, joka tarjoaa täydellisen istuvuuden heti laatikosta. Unohda sekaisin hihnasäädöillä, laita se vain ja mene. Ja vain 310 g (visiiri mukana), se ei hidasta sinua kiipeilyillä.

Avainedut:

Eksklusiivinen turvatekniikan yhdistelmä maksimaalista suojausta varten:

Ainutlaatuinen yhdistelmä EPS 4D- ja MIPS-aivosuojausjärjestelmiä.

EPS 4D -teknologia tarjoaa jopa 30% paremman iskunvaimennuksen kuin tavallinen EPS-rakenne.

MIPS-tekniikka voi vähentää aivoihin siirrettävää kiertoenergiaa kulmaan kohdistuvista iskuista päähän.

Tarkka istuvuus ja vaellusreitin mukavuus:

Yksinoikeudella toimiva Autofit-järjestelmä ei tarjoa täydellistä nopeaa leukahihnan säätöä.

Paino vain 310 g (M visiirillä).

Viileä, mukava tunnelma:

19 tuuletusaukkoa tuottavat maksimaalisen ilmavirran ja ilmanvaihdon.

Tekniset tiedot:

Tuotteen yksityiskohdat:

Poninhäntäyhteensopivuus

Keskeiset tekniikat:

Erinomainen turvajärjestelmäyhdistelmä:

Yhdistelmä EPS4D-iskuteknologiaan ja MIPS-aivosuojausjärjestelmään, yksinomaan Mavicille.

EPSErgo Hold SL 3 -asennon kiinnitys:

Järjestelmä Corrw • toimi ja painojärjestelmä optimaalinen säädettävyys, mukavuuspää

37.5@padjakangas:

Suorituskykyinen materiaali, poikkeuksellinen kosteudenhallinta Aktiiviset hiukkaset houkuttelevat kosteutta ja imevät pään päähän lämpöä, minkä ansiosta se on viisinkertaisempi kuin tavallinen polyesteri ja irn1Noves hengittävä.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Mavic Deemax MIPS:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Kypärättuotteita Suojaukset kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Mavic-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Mavic on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Mavic Deemax MIPS

Sukupuoli
Ikä
Kypärä suojaa
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Moitteeton.

-

Erinomainen kypärä.

Tuote

-

Erinomainen kypärä, turvallinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje