`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mavic

Mavic Deemax Pro

  • Mavic Deemax Pro
  • Mavic Deemax Pro

Mavic Deemax Pro

Tuotekuvaus Mavic Deemax Pro

Tämä tekninen alaosa, joka on suunniteltu pariksi Mavic trail -bussin kanssa, tarjoaa kestävän mukavuuden koko päivän murskaamiseen.
Se voi olla eniten aliarvioitu tuotepaketti, mutta totuus on, että laadullinen alaosa voi tehdä kaiken maailmassa. Kun käsittelet koko päivän eeposta pitkillä hiomakiiveillä ja paljon teknisiä liikkeitä juurten, kallioiden ja jyrkkien putousten läpi, mukavuuden pysyminen satulassa on avain. Uudessa Deemax Pro Under Short -sarjassamme on yhden tiheyden Ergo 2D Pro -pehmuste, jolla on muhkeat ja suojatut tunteet. Erittäin hengittävä ja minimalistinen muotoilu, tämä uusi insertti pitää sinut viileänä ja mukavana koko päivän. Lyhyt on valmistettu Lycra-materiaalista muodoltaan sopivalla nyrkkeilijätyylillä, ja siinä on rohkea Deemax-grafiikka, joka tuo lisää inspiraatiota silputtavaksi. Joten olitpa sitten tekemisissä monivaiheisen enduro-tapahtuman kanssa vai lähdetkö vain päivittäiseen polkuajoistuntoon, Deemax Pro Undershort -sovelluksen tulisi olla perusta ratsastuspaketissasi.
Avainedut:
Sopii kuin toinen iho:
Lyhyessä / alle lyhyessä hybridibokserissa on Ergo 2D Pro -pehmuste, jossa Lycra-iho on pehmeä ja mukava.
Hengittävä materiaali, joten pysyt viileänä ja mukavana:
Minimalistisella pad-rakenteella Ergo 2D Pro -pehmukka tarjoaa kevyen, hengittävän tuen ja mukavuuden.
Moderni enduro-ilme ja tyyli:
Lihavoitu Deemax -grafiikka.
Tekniset tiedot:
Koostumus: runko: 90% PES, 10% EL


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Mavic Deemax Pro:n! bikeinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Mavic:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi pyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista pyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Mavic Deemax Pro kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Mavic Deemax Pro

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje