`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mavic

Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

Tuotekuvaus Mavic Hot Ride

SUUNNITELTU RIDE MOTION:


Saumaton ja asettaa hihassa rakentamisessa rajoittavat ylimääräinen materiaali alla pelipaita ajon ja parantaa vieressä ihon comfort pehmeä selkä silikonia vyötärökiristys pitämään kehon


Pysyä kuivana JOKA RIDE:


37.5TM kangas hyödyntää aktiivisia hiukkasia houkutella kosteutta höyryn ja imevät kehon lämpöä. Tämä kiihdyttää haihtumista ja hengittävyys maksimaalisen ihmisen suorituskykyä ja mukavuutta siirtävä siirto on 5 kertaa nopeampi kuin tavallinen polyesteri saumaton vaate suunniteltu avoimen siivilässä perustuu kehon hiki analyysi taas ratsastus


KEVYET GARMENT:


Kevyt vaate 85 grammaa neliömetriä


Kankaat:


Body: 79% polyesteriä, 18% polyamidi, 3% elastaani


Tuotetietoa:


Silikoni vyötärökiristys Muotoillut kaulus

Pudonnut helma Saumaton Set in hihassa

Lämmönsäätely ilmanvaihto paneelit

SKIN FIT

Paino: 80 g


Mitä mieltä olet Mavic Hot Ride:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet pyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Mavic:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Miesten vaatteettuotteille.

Ominaisuudet Mavic Hot Ride

Hihatyypit
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mavic kuuma ratsastaa lyhyet hihat tee

-

Erittäin hyvä vaate

Hyvä vaate

-

Erittäin hyvä vaate, erinomainen materiaali, kevään ja syksyn viileiden päivien alla. Ehkä yksi kokoa enemmän, on hyvin tiukka.

Mavic

-

täydellinen, erittäin suositeltava vaate

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje