`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mavic

Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

Tuotekuvaus Mavic Hot Ride

SUUNNITELTU RIDE MOTION:

Saumaton ja asettaa hihassa rakentaminen rajoittaa ylimääräinen materiaali alla jersey ajon ja parantaa ihoa vasten mukavuuden pehmeä selkä silikoni vyötärökiristys pitämään kehon V kaula rakenne nidonta vähentää painetta kaulassa

Pysyä kuivana JOKA RIDE:

37.5TM kangas käytetään aktiivisia hiukkasia houkutella kosteutta höyryn ja imevät kehon lämpöä. Tämä nopeuttaa haihtumista ja hengittävyys maksimaalisen ihmisen suorituskykyä ja mukavuutta siirtävä siirto on 5 kertaa nopeampi kuin normaali polyesteri Saumaton vaate suunniteltu avoimen siivilässä perustuu kehon hiki analyysi taas ratsastaa

LIGHTWEIGHT vaate:

Kevyt vaippansa 85 grammaa neliömetriä

kankaat:

Runko: 79% Polyeste

18% Polyamidi

3% Elastan

Tuotetta koskeva

Silikoni vyötärökiristys Muotoillut kaulus

Pudonnut helma Saumaton Set hihan

Lämmönsäätely ilmanvaihto paneelit

SKIN FIT

Paino: 67 g


Löydä etsimäsi Mavic Hot Ride verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Miesten vaatteettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Alusasut:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan bikeinn:sta.

Ominaisuudet Mavic Hot Ride

Hihatyypit
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mavic kuuma ratsastaa lyhyet hihat tee

-

Erittäin hyvä vaate

Hyvä vaate

-

Erittäin hyvä vaate, erinomainen materiaali, kevään ja syksyn viileiden päivien alla. Ehkä yksi kokoa enemmän, on hyvin tiukka.

Mavic

-

täydellinen, erittäin suositeltava vaate

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje