`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mavic

Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

Tuotekuvaus Mavic Hot Ride

SUUNNITELTU RIDE MOTION:


Saumaton, asettaa hihassa rakentaminen poistaa ylimääräistä materiaalia alle pelipaita ajon ja parantaa vieressä ihon comfort pehmeä selkä silikoni vyötärökiristys pitää kehon


Pysyä kuivana JOKA RIDE:


37.5TM kangas hyödyntää aktiivisia hiukkasia houkutella kosteutta höyryn ja imevät kehon lämpöä. Tämä kiihdyttää haihtumista ja hengittävyys maksimaalisen ihmisen suorituskykyä ja mukavuutta siirtävä siirto on 5 kertaa nopeampi kuin tavallinen polyesteri saumaton engineering auki siivilässä perustuu kehon hiki analyysin aikana ratsastus


KEVYET GARMENT:


Kevyt vaate 85 grammaa neliömetriä


Kankaat:


Body: 79% polyesteriä, 18% polyamidi, 3% elastaani


Tuotetietoa:


Silikoni vyötärökiristys Muotoillut kaulus

Pudonnut helma Saumaton Set in hihassa

Lämmönsäätely ilmanvaihto paneelit

SKIN FIT

Paino: 80 g


Jos etsit Mavic Hot Ride:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Naisten vaatteet tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Alusasut erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Alusasut on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Mavic Hot Ride

Hihatyypit
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje