`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mavic

Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride
  • Mavic Hot Ride

Mavic Hot Ride

Tuotekuvaus Mavic Hot Ride

SUUNNITELTU RIDE MOTION:

Saumaton, joka sijaitsee holkin rakenne eliminoi ylimääräisen materiaalin alle jersey ajon ja parantaa ihoa vasten mukavuuden pehmeä selkä silikoni vyötärökiristys pitää vartalon V Neck rakenne nidonta vähentää niskan rasitusta

Pysyä kuivana JOKA RIDE:

5TM -ohjelman kangas käytetään aktiivisia hiukkasia houkutella kosteutta höyryn ja imevät kehon lämpöä. Tämä nopeuttaa haihtumista ja hengittävyyden tai maksimi ihmisen suorituskykyä ja mukavuutta siirtävä siirto on 5 kertaa nopeampi kuin normaali polyesteri Saumaton engineering auki siivilässä perustuu kehon hiki analyysiin aikana ratsastus

LIGHTWEIGHT vaate:

Kevyt vaippansa 85 grammaa neliömetriä

kankaat

37.5TM Body: 79% polyesteriä, 18% polyamidi, 3% Elastan

Tuotetta koskeva

Silikoni vyötärökiristys Muotoillut kaulus

Pudonnut helma Saumaton Set hihan

Lämmönsäätely ilmanvaihto paneelit

SKIN FIT

Paino: 60 g


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Mavic:n Hot Ride:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Mavic Hot Ride tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Mavic Hot Ride ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Mavic Hot Ride

Hihatyypit
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje