`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Aggressor Ddown KV

  • Maxxis Aggressor Ddown KV
  • Maxxis Aggressor Ddown KV

Maxxis Aggressor Ddown KV

Tuotekuvaus Maxxis Aggressor Ddown KV

Hyökkääjän suunniteltu nopeaan modernin maastopyöräreittejä. Advanced nuppi muotoiluun luovat lisää tartuntareunoineen ja vahvistettu puoli nupit tarjoavat parantaa vakautta kaarreajossa nopeudella. All ympärillä polku renkaan noustaan ​​kaikesta irtonaisesta hiihto rodun kursseja raskas kaikille vuori ratsastus

Juuri nyt, Maxxis Aggressor Ddown KV on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Pyörät ja renkaat katalogista Renkaat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Renkaat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Maxxis Aggressor Ddown KV

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri rengas

-

Suuri rengas. Rolls odotettua parempi, tarttuu paljon odotettua paremmin. Todella yllättävän hyvä.

Aggressor renkaiden

-

Tämä rengas pyörii suuri ja suuresti nopeaan kesän takarenkaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje