`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Maxxis

Maxxis Campione Tubular

  • Maxxis Campione Tubular
  • Maxxis Campione Tubular

Maxxis Campione Tubular

Tuotekuvaus Maxxis Campione Tubular

Campione on rotu erityinen putkimainen väsy Maxxis. Notkea, korkea TPI kotelo tarjoaa parasta mahdollista ajomukavuus ja tuntea, kun taas kolme yhdisteitä käytetään kulutuspinnan vierintävastus alhaisempi ja lisätä kaarteissa pito. Ja koska sen kevlar Composite [K2] katkaisija päihittää sekä Vectran ja säännöllinen Kevlar katkaisijat, Campione vie sinut maaliin. Campione on ilmeinen valinta perinteinen tien kilpailija.

Ominaisuudet:

M6R

Uusi Tubular rakentaminen

3C Triple seostekniikka

K2 Sivupistosuoja

Korkea TPI kotelo on suunniteltu kilpa- ja kilpailu

Specificatins:

Koko: 28x23c

Tingle: TUBULAR

TPI: 120

MAX PSI: 145

Komposti: 3C

Paino: 265gr


Osta Maxxis Campione Tubular markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Pyörät ja renkaat lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Maxxis Campione Tubular:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Maxxis Campione Tubular

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje