`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Griffin Butyl 3C

  • Maxxis Griffin Butyl 3C
  • Maxxis Griffin Butyl 3C

Maxxis Griffin Butyl 3C

Tuotekuvaus Maxxis Griffin Butyl 3C

Meidän alamäkeä urheilijat kohtaavat monenlaisia ​​maasto ja olosuhteet aikana kauden. Kuivalle ja hardpack kursseja, Maxxis on kehittänyt Griffin. Pintakuvio on vähemmän aggressiivinen kuin muita renkaita meidän linja, mutta silti käyttää kestävä kotelo Maxxis DH renkaat ovat tunnettuja. Nupit ovat pienempiä ja tiukasti erillään, kun raskaasti ramped etureunojen pitää vierintävastusta alas kappaleita on paljon polkemista.

Ominaisuudet:

Vähemmän aggressiivisia pintakuvio

3C Maxx Grip ja Super Tacky saatavilla

Specificatins:

Koko: 27.5x2.40

Kihelmöidä: BUTYL / 3C

TPI: 60

MAX PSI: 65

Komposti: 3 c Maxx Grip

Paino: 1180gr


Tilaa Maxxis:n tuotteet, kuten Griffin Butyl 3C, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Maxxis Griffin Butyl 3C jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Maxxis Griffin Butyl 3C

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje