`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Griffin Butyl

  • Maxxis Griffin Butyl
  • Maxxis Griffin Butyl

Maxxis Griffin Butyl

Tuotekuvaus Maxxis Griffin Butyl

Meidän alamäkeä urheilijat kohtaavat monenlaisia ​​maasto ja olosuhteet aikana kauden. Kuivalle ja hardpack kursseja, Maxxis on kehittänyt Griffin. Pintakuvio on vähemmän aggressiivinen kuin muita renkaita meidän linja, mutta silti käyttää kestävä kotelo Maxxis DH renkaat ovat tunnettuja. Nupit ovat pienempiä ja tiukasti erillään, kun raskaasti ramped etureunojen pitää vierintävastusta alas kappaleita on paljon polkemista.

Ominaisuudet:

Vähemmän aggressiivisia pintakuvio

3C Maxx Grip ja Super Tacky saatavilla


Maxxis Griffin Butyl erikoistarjous on sinua varten! Käy bikeinn:ssa, kun haluat uusia pyöräilyvarusteesi. bikeinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Maxxis, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Pyörät ja renkaattuotteet.

Ominaisuudet Maxxis Griffin Butyl

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje