`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Maxxis

Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

  • Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid
  • Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Tuotekuvaus Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Avoin ja aggressiivinen pintakuvio antaa High Roller II erinomainen maaperä levinneisyys ja muta-selvitys kyky. Nelikulmaprofiili tarjoaa vakaan, johdonmukaisen tuntuman koko nupit.


Muokattu nupit olkapäälle ja keskus parantaa jarrutustehoa ja pitoa kovalla alustalla. Erinomainen valinta teknisiä, freeride maastossa.Ominaisuudet:


- M325P


- Avoin pintakuvio


- Parempi jarrutus-ja vetovoiman


- 3C Maxx Terra saatavillaTekniikka:


Intermedials yhdiste kokoonpano käytetään valitse vuori renkaat. 3C Maxx Terra on pehmeämpää ja tarjoaa enemmän pitoa kuin 3C Maxx Speed, vielä

tarjoaa paremman treadwear ja vähemmän vierintävastus kuin Max * Grip.


Tubeless renkaat tarjoavat pyöräilijä monia etuja: mahdollisuus suorittaa alemman ilmanpaineet, joka parantaa pitoa, vierintävastus alhaisempi verrattuna liukuvoide-tyyppinen rengas, ja vähemmän mahdollisuuksia flatting koska ei ole putki.


Maxxis Tubeless Ready (TR) renkaat tarjoavat etuja UST tubeless renkaan ilman painoa rangaistusta. Neliön palleprofiili ofourTR renkaat on suunniteltu toimimaan laaja tubeless vanteet saatavilla markkinoilla tänään.


Meidän TR renkaat käyttää erityistä rakenne, joka mahdollistaa nestemäisen tiivisteiden ne ilmatiiviiseen ja auttaa estämään pistoja. Jos tarpeen, Maxxis TR renkaat voidaan myös käyttää innertube.


Jos etsit korkealaatuisia Renkaat tuotteita, siinä tapauksessa Renkaat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid:a, jonka tämänhetkinen hinta on 63.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Maxxis-korkearulla

-

Kun kokeilin sitä polulla, se todella vain mursi kuoppia ja ylitti toisen ratsastajan.

Loistava

-

Hyvä pito ja erittäin hyvä laatu

Kannet

-

Hei, minulla on maxxis-pyhä tela 26x2.4. Olisiko se samankokoinen? Epäilen sitä osaa, jossa sanotaan 60a / 50a / 42a, voisitko tarkentaa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, se on Maxxis High Roller 26x2.4 -malli.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje