`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Ikon 60 TPI Foldable

  • Maxxis Ikon 60 TPI Foldable
  • Maxxis Ikon 60 TPI Foldable

Maxxis Ikon 60 TPI Foldable

Tuotekuvaus Maxxis Ikon 60 TPI Foldable

29X2.20 57 622 Taitettava


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Maxxis Ikon 60 TPI Foldable:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Maxxis Ikon 60 TPI Foldable:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla bikeinn verkkokaupassa. Laajasta Renkaat valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia pyöräilysta täysin siemauksin. Nauti bikeinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Maxxis Ikon 60 TPI Foldable

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (14)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Goldilocks-rengas

-

Ikon on klassikko. Se kohtaa makean paikan, mikä tuo pienen painon (640 grammaa) ja hyvän pidon / virtauksen. Tämä rengas toimii hyvin löysällä kovalla pinnalla ja tekee kunnollista työtä huolimattomalla mutaisella polulla.

Kohtuullinen

-

Se ei ylittänyt odotuksia.

Maxxis ikon

-

Erinomainen hinta laadukkaalle renkaalle. Kesti muutaman viikon saapumista, mutta odotettavissa nykyisessä tilanteessa. Ostaa varmasti tulevaisuudessa, kun tarpeita on.

Odotetusti

-

Hyvä pito ja nopea. Toimii hyvin kovaan häntäni

Maxxis ikon 2.2

-

Rengas on kevyt ja rullaa hyvin mainostettua. Ainoa valitukseni on se, että kulutuspinnan syvyys ei ole niin syvä kuin haluaisin. Sitä pidetään kilpailutyyppisenä renkaana, joten paino kasvaa, jos sillä olisi enemmän kulutuspinnan syvyyttä. Joten jos haluat todella kestävän renkaan, tämä ei ehkä ole paras valinta.

Lkon 2.2

-

Jos sisäputkea ei ole, onko vaarallista pienentää pyörän reunaa kun alennetaan painetta? Thx

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kaikkien pyörien reunan pienentäminen on vaarallista.
Terveiset.

Hyvä rengas edulliseen hintaan

-

Se on kevyt ja rullaa hyvin, koska asfaltilla on alhainen tpi, se antaa vähän enemmän melua liikkuessaan, mutta ei mitään ärsyttävää.

Maxxis ikon 2.2

-

Upea tuote. Toimii tublles täydellisesti.

Maxxis ikon 29x2.2

-

Pyöräni tuli tehtaalta tällä renkaalla. Käytän sitä putken kanssa, vaikka se onkin putkimaton. Sivuseinä on alttiina leikkauksille, mutta jos ne tekisivät siitä vahvemman, rengas ei olisi yhtä kevyt. Minun täytyi vaihtaa rengas, koska sisäpuolelle tekemät sivuseinämän leikkausten laastarit näyttävät olevan valmiita puhallemaan määrätyssä paineessa. Minun on syytä syyttää leikkauksia maastossa, jota ajaen, ei rengasta. Senkin jälkeen kun lähetyskustannukset oli lisätty Kanadaan, hinta Bikeinnissä oli paljon alhaisempi kuin kilpailijoilla ja heidän palvelu / seuranta / seuranta on moitteetonta. Kiitos.

Erinomainen mtb-rengas.

-

hyvä pito kovalla paketilla.

Hyvä tuote

-

Erittäin kevyt ja erittäin monipuolinen

Maastopyörät

-

Suuri mtb-taso

Erinomainen

-

Hyvä pito, se oli mitä hän halusi. Voisi kuitenkin tarjota enemmän sivusuoja.

Maxxis ikon 29 x 2,2 (33,95 dollaria)

-

Tämä rengas on tubeless ready-malli?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä rengas ei ole tubeless valmis. Terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje