`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Pace Aramidic Lining

  • Maxxis Pace Aramidic Lining
  • Maxxis Pace Aramidic Lining

Maxxis Pace Aramidic Lining

Tuotekuvaus Maxxis Pace Aramidic Lining

Suuren volyymin, matala kuviointi tarjoaa minimaalinen vierintävastus ja johdonmukainen veto koko renkaan profiilissa. Jatkuva puolella nupit pitää sinut istuttanut joiden liikuttamiseen on kriittinen, ja yksi yhdiste saldot pitoa ja kulumisen.

Ominaisuudet:

Matala profiili pintakuvio

Ihanteellinen hardpack XC

kurssit

Specificatins:

Koko: 27.5x2.10

Tingle: KEVLAR

TPI: 60

MAX PSI: 65

Komposti: 70a

Paino: 575gr


Osta Maxxis Pace Aramidic Lining markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Pyörät ja renkaat lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Maxxis Pace Aramidic Lining:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Maxxis Pace Aramidic Lining

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Erittäin hyvä ja erittäin suorituskykyinen rengas, ajoin yli 6000 km eikä koskaan saanut mitään ongelmaa. Tarvitset vielä yhden renkaan, mutta et pääse. Pls auttaa saamaan kyseisen Rgd

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje