up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Maxxis

Maxxis Radiale Road Tyre

plus
  • Play videoMaxxis Radiale Road Tyre
  • Maxxis Radiale Road Tyre

Maxxis Radiale Road Tyre

Tuotekuvaus Maxxis Radiale Road Tyre

Radiale on uusi ihme Bicycle Tire Technology. Käyttämällä totta radial kotelo, Radiale tuottaa pehmeä, notkea ratsastaa, tasoittamalla roughest teillä.


Radial kotelo mahdollistaa sivuseinän helposti taipuu ja joustaa, mikä vähemmän hystereesihäviöt kuin tavallinen clincher joka ulottuu tai pakkaa kosketuspinnan.


Tämä tekniikka on suunniteltu tuottamaan supplest ratsastaa tahansa clincher renkaan. Lisäksi radial kotelon renkaan hyödyntää myös Maxxis 3C Triple Compound Technology suurempaa kulumista elämää ja kaarteissa ohjaus yhdessä silkshield Sivupistosuoja alkaen jalkaosasta toiseen.Ominaisuudet:


- Worlds ainoa todellinen radial polkupyörän rengas!


- Erittäin notkea ennennäkemättömän kaarreajo pito


- SilkShield


- 3C Triple Compound TechnologyTekniset tiedot:


- Paino: 215 g


- Tpi: 120


- Helmi: Taitettava


- Compund: 3c


- Maxi Psi: 145


- Bike Teach: 3c Silk ShieldTekniikka:


SilkShield tarjoaa suojaa jalkaosasta toiseen taas Silkworm löytyy toteutettiin Jyväskylän kulutuspinnan vain. SilkShield tarjoaa lisäsuojaa varten sivuseinät lisäksi toteutettiin Jyväskylän kulutuspinta.


- Ennennäkemätön ajomukavuuden ja suorituskykyä


- Radial kotelo mahdollistaa sidewallto helposti taipuu ja joustaa


- 120TPI kotelo


Oletko kiinnostunut Maxxis:n Radiale Road Tyre:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Maxxis-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Maxxis Radiale Road Tyre vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Maxxis Radiale Road Tyre

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up