up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Maxxis

Maxxis Radiale Road Tyre

plus
  • Play videoMaxxis Radiale Road Tyre
  • Maxxis Radiale Road Tyre

Maxxis Radiale Road Tyre

Tuotekuvaus Maxxis Radiale Road Tyre

Radiale on uusi ihme Bicycle Tire Technology. Käyttämällä totta radial kotelo, Radiale tuottaa pehmeä, notkea ratsastaa, tasoittamalla roughest teillä.


Radial kotelo mahdollistaa sivuseinän helposti taipuu ja joustaa, mikä vähemmän hystereesihäviöt kuin tavallinen clincher joka ulottuu tai pakkaa kosketuspinnan.


Tämä tekniikka on suunniteltu tuottamaan supplest ratsastaa tahansa clincher renkaan. Lisäksi radial kotelon renkaan hyödyntää myös Maxxis 3C Triple Compound Technology suurempaa kulumista elämää ja kaarteissa ohjaus yhdessä silkshield Sivupistosuoja alkaen jalkaosasta toiseen.Ominaisuudet:


- Worlds ainoa todellinen radial polkupyörän rengas!


- Erittäin notkea ennennäkemättömän kaarreajo pito


- SilkShield


- 3C Triple Compound TechnologyTekniset tiedot:


- Paino: 215 g


- Tpi: 120


- Helmi: Taitettava


- Compund: 3c


- Maxi Psi: 145


- Bike Teach: 3c Silk ShieldTekniikka:


SilkShield tarjoaa suojaa jalkaosasta toiseen taas Silkworm löytyy toteutettiin Jyväskylän kulutuspinnan vain. SilkShield tarjoaa lisäsuojaa varten sivuseinät lisäksi toteutettiin Jyväskylän kulutuspinta.


- Ennennäkemätön ajomukavuuden ja suorituskykyä


- Radial kotelo mahdollistaa sidewallto helposti taipuu ja joustaa


- 120TPI kotelo


Jos olet kiinnostunut Maxxis:n Radiale Road Tyre tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Pyörät ja renkaat tuotteet Maxxis-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Maxxis suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Maxxis Radiale Road Tyre jo tänään!

Ominaisuudet Maxxis Radiale Road Tyre

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up