`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Radiale

  • Maxxis Radiale
  • Maxxis Radiale

Maxxis Radiale

Tuotekuvaus Maxxis Radiale

Radiale on uusi ihme Bicycle Tire Technology. Käyttämällä totta radial kotelo, Radiale tuottaa pehmeä, notkea ratsastaa, tasoittamalla roughest teillä.


Radial kotelo mahdollistaa sivuseinän helposti taipuu ja joustaa, mikä vähemmän hystereesihäviöt kuin tavallinen clincher joka ulottuu tai pakkaa kosketuspinnan.


Tämä tekniikka on suunniteltu tuottamaan supplest ratsastaa tahansa clincher renkaan. Lisäksi radial kotelon renkaan hyödyntää myös Maxxis 3C Triple Compound Technology suurempaa kulumista elämää ja kaarteissa ohjaus yhdessä silkshield Sivupistosuoja alkaen jalkaosasta toiseen.Ominaisuudet:


- Worlds ainoa todellinen radial polkupyörän rengas!


- Erittäin notkea ennennäkemättömän kaarreajo pito


- SilkShield


- 3C Triple Compound TechnologyTekniset tiedot:


- Paino: 215 g


- Tpi: 120


- Helmi: Taitettava


- Compund: 3c


- Maxi Psi: 145


- Bike Teach: 3c Silk ShieldTekniikka:


SilkShield tarjoaa suojaa jalkaosasta toiseen taas Silkworm löytyy toteutettiin Jyväskylän kulutuspinnan vain. SilkShield tarjoaa lisäsuojaa varten sivuseinät lisäksi toteutettiin Jyväskylän kulutuspinta.


- Ennennäkemätön ajomukavuuden ja suorituskykyä


- Radial kotelo mahdollistaa sidewallto helposti taipuu ja joustaa


- 120TPI kotelo


Hyödy nyt Maxxis Radiale tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Maxxis-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Maxxis Radiale

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje