`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

  • Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi
  • Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

Tuotekuvaus Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

Suosituin koulutus rengas tarjoaa erinomaisen pidon, kestävyyden ja runsaasti tien kilometrin kaikissa olosuhteissa. Maxx Shield auttaa tarjoamaan rengas, joka Re sulakkeet puhkaista.

Ominaisuudet:

Timantti knurled liukas muotoilu

MaxxShield mahdollisimman lävistyslujuus

koulutus rengas


Löydä etsimäsi Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Pyörät ja renkaattarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Renkaat:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan bikeinn:sta.

Ominaisuudet Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje