`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

  • Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi
  • Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

Tuotekuvaus Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

Suosituin koulutus rengas tarjoaa erinomaisen pidon, kestävyyden ja runsaasti tien kilometrin kaikissa olosuhteissa. Maxx Shield auttaa tarjoamaan rengas, joka Re sulakkeet puhkaista.

Ominaisuudet:

Timantti knurled liukas muotoilu

MaxxShield mahdollisimman lävistyslujuus

koulutus rengas


Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi on tuote, jonka löydät Renkaat kategoriasta, Pyörät ja renkaat:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, bikeinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista bikeinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa pyöräily:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Maxxis Re-Fuse KV 60Tpi

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje