`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Rekon Folding

  • Maxxis Rekon Folding
  • Maxxis Rekon Folding

Maxxis Rekon Folding

Tuotekuvaus Maxxis Rekon Folding

Rekon on aggressiivinen polkupyörä, jonka Ikon on inspiroinut keski- ja tekniseen maastoon. Leveät nupit keskellä takaavat ohjauksen jarrutuksen aikana ja L-muotoiset sivupainikkeet takaavat tuen löystyneiden kierrosta kaiverrettaessa. Näin luottavaisin mielin voit kilpailla enemmän ja scout vähemmän Rekonilla.

Ominaisuudet:

Suunniteltu aggressiivisille XC-poluille

3C MaxxTerra Saatavana

Vahvistettu EXO-rakenne Saatavana

WT-kotelo on optimoitu 30 35 mm: n sisäpuolisille leveille vanteille

Tekniset tiedot:

27.5x2.6 renkaan


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi pyöräily verkkokaupastamme. Osta Maxxis Rekon Folding alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin pyöräily tuotteisiin Pyörät ja renkaat ja täydennä varusteitasi bikeinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Maxxis Rekon Folding

Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje