`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Maxxis

Maxxis Shorty Butyl 42a

  • Maxxis Shorty Butyl 42a
  • Maxxis Shorty Butyl 42a

Maxxis Shorty Butyl 42a

Tuotekuvaus Maxxis Shorty Butyl 42a

Meidän ammattilaiset tarvitaan puolivälissä piikki rengas, joka pystyisi käsittelemään kuiva, löysät, puhalletaan ulos kulmat sekä vähän mutaa. Shorty on, että rengas. Suuri määrä, dual ply alamäkeen kotelo tekee Shorty monipuolisempi vaihtoehto kuin oma muta piikki kuten meidän Wet Scream. Suuri, pitkä ja hieman porrastettu puoli nupit tunkeutua irtomaata tarjota ennustettavissa, vakaa kaarteissa loimi nopeudella. Vuorotellen kuvio keskellä kulutuspinnan ominaisuuksia etäällä toisistaan ​​nupit tyhjentää roskat, ja niiden neliön muotoinen tarjoaa runsaasti jarrutus purra. Lasketteluun maastopyöräilyyn gnarly, sekoitettu olosuhteissa, Shorty ei voi voittaa.

Ominaisuudet:

Suuri, aggressiivinen korvakkeet

3C Maxx Grip saatavilla

Dual kerros kotelo butyyli insertti

Specificatins:

Koko: 27.5x2.40

Tingle: BUTYL

TPI: 60

MAX PSI: 60

Komposti: 42a

Paino: 1200gr


Löydä suosikki Pyörät ja renkaatmallisi ja nauti pyöräilysta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Maxxis Shorty Butyl 42a:n. Jos sinulla kysyttävää Maxxis Shorty Butyl 42a:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä pyöräilyasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Maxxis Shorty Butyl 42a

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Renkaiden tiedot

-

Onko tämä 2 kerros lanka helmi renkaan? Kiitos David

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Se on CASINGLE kolmikerroksista. Yksi kerros nailon kääritty palteesta jalkaosaan. Yksi kerros kotelo mukautuu hyvin maastossa ja on kevyempi.


Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje