`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Shorty Exo Aramidic Lining 3C TLR

  • Maxxis Shorty Exo Aramidic Lining 3C TLR
  • Maxxis Shorty Exo Aramidic Lining 3C TLR

Maxxis Shorty Exo Aramidic Lining 3C TLR

Tuotekuvaus Maxxis Shorty Exo Aramidic Lining 3C TLR

Meidän ammattilaiset tarvitaan puolivälissä piikki rengas, joka pystyisi käsittelemään kuiva, löysät, puhalletaan ulos kulmat sekä vähän mutaa. Shorty on, että rengas. Suuri määrä, dual ply alamäkeen kotelo tekee Shorty monipuolisempi vaihtoehto kuin oma muta piikki kuten meidän Wet Scream. Suuri, pitkä ja hieman porrastettu puoli nupit tunkeutua irtomaata tarjota ennustettavissa, vakaa kaarteissa loimi nopeudella.

Tekniset tiedot:

Koko: 26x2.30

Kihelmöidä: EXO / TR

TPI: 60

MAX PSI: 65

Komposti: 3C

Paino: 825gr


Juuri nyt, Maxxis Shorty Exo Aramidic Lining 3C TLR on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Pyörät ja renkaat katalogista Renkaat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Renkaat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Maxxis Shorty Exo Aramidic Lining 3C TLR

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje