`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Tread Lite Aramidic Lining TLR

  • Maxxis Tread Lite Aramidic Lining TLR
  • Maxxis Tread Lite Aramidic Lining TLR

Maxxis Tread Lite Aramidic Lining TLR

Tuotekuvaus Maxxis Tread Lite Aramidic Lining TLR

Maxxis Kulutuspinnan Lite suunniteltiin nopeus demoni kuivissa olosuhteissa. Rengas on tiedosto kulutuspinnan kuvio keskustan alhainen nuppi korkeus pitää vierintävastuksen minimiin. Runsaasti puolella nupit antaa pitoa nurkkiin ja 120 TPI tubeless valmis kotelo tarjoaa yhteensopiva, mutta kestävä ratsastaa. Kulutuspinnan Lite on valinta XC kilpa kuiva, hardpack kursseja.

Ominaisuudet:

Semi liukas

EXO Protection saatavilla

Tubeless Ready (TR)

Specificatins:

Koko: 26x2.10

Tingle: TR

TPI: 120

MAX PSI: 60

Komposti: DUAL

Paino: 560gr


Ostamalla Maxxis Tread Lite Aramidic Lining TLR:n, voit olla varma pyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, bikeinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi pyöräilykaupaksesi ja keskity Maxxis-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. pyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Pyörät ja renkaatvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Maxxis Tread Lite Aramidic Lining TLR

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Maxxis kulutuspinta lite

-

Arxic Maxxis Tread Lite 27.5 X 2.10 Tubeless Ready äärimmäiselle soralle ovat yksinkertaisesti parhaita! Ja erittäin hyvä ja täsmällinen myyjä. Suositellaan

X-maa / trail renkaat

-

Hyvät renkaat! Parempi ottaa pyörä pois tiellä, mutta myös käsittelee hyvin soran.

Rengas kokoa

-

Dear Sir, haluan varmistaa, että tämä rengas 27.5x2.10, maxxis lite kevlar? Eikö Maxxis 26" ? Oikea! Haluan oikean kokoinen on 27.5x2.10, ja haluan ostaa kaksi kpl. Jos koko totta 27.5. Kiitos!

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Se on EXO / TR malli, joka on 27,5 x 2,10.


Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje