`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Maxxis

Maxxis Tread Lite Exo Aramidic Lining TLR

  • Maxxis Tread Lite Exo Aramidic Lining TLR
  • Maxxis Tread Lite Exo Aramidic Lining TLR

Maxxis Tread Lite Exo Aramidic Lining TLR

Tuotekuvaus Maxxis Tread Lite Exo Aramidic Lining TLR

Maxxis Kulutuspinnan Lite suunniteltiin nopeus demoni kuivissa olosuhteissa. Rengas on tiedosto kulutuspinnan kuvio keskustan alhainen nuppi korkeus pitää vierintävastuksen minimiin. Runsaasti puolella nupit antaa pitoa nurkkiin ja 120 TPI tubeless valmis kotelo tarjoaa yhteensopiva, mutta kestävä ratsastaa. Kulutuspinnan Lite on valinta XC kilpa kuiva, hardpack kursseja.

Ominaisuudet:

Semi liukas

EXO Protection saatavilla

Tubeless Ready (TR)

Specificatins:

Koko: 26x2.10

Kihelmöidä: EXO / TR

TPI: 120

MAX PSI: 60

Komposti: DUAL

Paino: 615gr


Oletko kiinnostunut Maxxis:n Tread Lite Exo Aramidic Lining TLR:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Maxxis-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Maxxis Tread Lite Exo Aramidic Lining TLR vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Maxxis Tread Lite Exo Aramidic Lining TLR

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje