`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Michelin

Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

  • Michelin Power Cyclocross Jet Foldable
  • Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

Tuotekuvaus Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

Matalapaineiseen pyöräilyyn karuilla maastoilla, joissa käytetään erityisesti sovitettuja puuvillavahvikkeita. Sen kulutuspintakuvio ja putkimainen tekniikka välittävät poljinvoiman tehokkaammin mutamaastossa hallitulle otteelle.


Älä odota enää ostaaksesi Michelin Power Cyclocross Jet Foldable reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, bikeinn:sta löydät myös muita Renkaat tuotteita Pyörät ja renkaat kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Michelin Power Cyclocross Jet Foldable ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Renkaat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje