`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Michelin

Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

  • Michelin Power Cyclocross Jet Foldable
  • Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

Tuotekuvaus Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

Rengas 28 ´´Michelin Cyclocross Jettlr 33 622 Kokoontaitettava renkaan musta profiilikuvio niiden Cross Country Mtb -sarjasta, erinomaiseen tarttumiseen kuivalla tiellä pitäen samalla maksimaalisen suorituskyvyn. Profiilikuvion ja putkittoman valmiuden ansiosta matalamman paineen käyttö on mahdollista maksimaalisen kahvan avulla. Ylimääräinen lujuus ristikkäisen vahvistuksen avulla ´´Bead 2 Bead Protek´´ renkaan yläpinnassa ja sivuseinämissä tehokkaaseen puhkeamissuojaukseen. Hyödy ´´Tubular´´ -esityksestä kaikilla klinkerin eduilla.


Tekniset tiedot:

Etrto-koko: 33 622
Renkaan tyyppi: Taittuva rengas
Tuotelinja: Cyclocross Jet
Tuoteversio: Putkimaton valmis


bikeinn:stä, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Michelin Power Cyclocross Jet Foldable tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Michelin:n tuotteita, kuten Power Cyclocross Jet Foldable, kuten Pyörät ja renkaat kategoriasta pyöräily verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen pyöräily varusteisiin ja tsekkaa myös Michelin Power Cyclocross Jet Foldable:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Michelin Power Cyclocross Jet Foldable

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje