up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Michelin

Michelin Power Road Competition Line Aramid Protek Foldable Road Tyre

plus
  • Play videoMichelin Power Road Competition Line Aramid Protek Foldable Road Tyre
  • Michelin Power Road Competition Line Aramid Protek Foldable Road Tyre

Michelin Power Road Competition Line Aramid Protek Foldable Road Tyre

Tuotekuvaus Michelin Power Road Competition Line Aramid Protek Foldable Road Tyre

Perinteisellä nimellä "Voima" Michelin tuo markkinoille kokonaisen joukon uusia moottoripyörärenkaita tie-, sora-, pyöräkrossi- ja aikakokeisiin. Michelinin mukaan ainoa asia, joka vuoden 2020 Power -sarjan uusilla moottoripyörärenkaisilla jakaa edeltäjiensä kanssa, on heidän nimensä: renkaat ovat täysin uusia kehitysvaiheita. Ja yhä monipuolisemmalla kilpapyörämarkkinoilla ne kattavat kaikki urheilun puolet ja erilaiset sovellukset: Täysin tarkistettu mallisto sisältää seitsemän erilaista mallia, jotka on tarkoitettu virkistysurheilijoille, kunnianhimoisille pyöräilijöille ja kilpailijoille.
Tien varrella: Michelin Power Road
Michelinin uusi Road Road -rengas on saatavana tammikuusta 2020 ja se on uuden Power -sarjan valmistajan mukaan ydinrengas. Se on suunniteltu yhdistämään korkea turvallisuus ja pitkä käyttöikä, ja se on saatavana yhdessä putkityyppisessä versiossa sisään työnnetyn letkun kanssa tai putkittomana valmisversiona. Tubetype-taitettavista renkaista on myös versioita sinisellä ja punaisella sivulla, koko 25 622.
MICHELIN POWER -sarja 2020:
Valmistajan mukaan Michelin Power Roadin X Race Compound -tekniikka on optimoitu kilpa-ajamiseen:
uusimmalla materiaalipolvella ei ole kaksikomponenttista rakennetta, mutta sen on silti yhdistettävä paljon pitoa märillä ja kuivilla teillä tehokkuudella. Michelin lupaa erinomaisen sivuttaistuen ja suuren nopeuden käännöksissä, jopa märillä teillä ja suurilla nopeuksilla Power Road -profiilin ja piidioksidipohjaisen kumiseoksen ansiosta.
Tubetype-taittuvan renkaan kotelo on vahvistettu aramid Protek + -tekniikalla, jolla on erittäin suora poikittainen rakenne, jonka tulisi suojakerroksen pienestä painosta huolimatta vähentää huomattavasti lävistysriskiä. Putkittomat valmiit versiot on varustettu ns. Air Proof -tekniikalla lujuuden ja optimaalisen tiivistyksen suhteen, jota on edelleen parannettava tukevalla mutta kevyellä 4x120 TPI -ruholla.
Tekniset tiedot:
Renkaan tyyppi: Taittuva rengas
Ranskan koko: 700 x 25 ° C
Renkaan kurinalaisuus: Kilpailu
ETRTO: 25 622
Leveys: 25 mm
Tyyppi: Putkimainen


Haluatko lisää pyöräily tuotteita Michelin:lta? bikeinn:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, kuten Michelin Power Road Competition Line Aramid Protek Foldable Road Tyre. Tällä hetkellä Michelin Power Road Competition Line Aramid Protek Foldable Road Tyre on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki pyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Michelin Power Road Competition Line Aramid Protek Foldable Road Tyre

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Viileä

-

Super- suosittelen sitä. Upea ulkonäkö, hyvä laatu

700 x 25

-

Toistaiseksi niin hyvä (527 km) etupyörässä, se antaa paljon turvallisuutta kaarteissa, se tarttuu hyvin tielle,

Erittäin hyvä rengas

-

!

Michelin kypsä

-

Ylärenkaat, rullat hyvin ja erittäin hyvä pito

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up