up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Michelin

Michelin Protek Max Reflective Flank 26´´ Tyre

plus
  • Play videoMichelin Protek Max Reflective Flank 26´´ Tyre
  • Michelin Protek Max Reflective Flank 26´´ Tyre

Michelin Protek Max Reflective Flank 26´´ Tyre

Tuotekuvaus Michelin Protek Max Reflective Flank 26´´ Tyre

Reikiä aiheuttama puhkeaminen tai hyppysellinen sokki (hillitsee kaupungin tai keikkuu kun maastopyöräilyyn ...) ovat mitä jokaisen pyöräilijän dreads.Repairing tai muuttamalla sisäkumi ei ole aina helppo asia. Sisäputki on uudelleen ilmalla säännöllisesti


Koska sen ainutlaatuinen kuoppainen muotoilu, MICHELIN Protek Max sisäkumi luo puristusvoima, jos se on rei'itetty tai puristuksiin (reikä tiivisteet itse luonnollisesti), kun taas perinteisen sisäkumi venyy (ilmapallo vaikutus). Itsesulkeutuva vaikutus korostuu lisäämällä tiiviste valmistuksessa putkeen.


Kiitos sen neliön muotoiset, MICHELIN Protek Max sisäkumi asettuu luonnollisesti vanteen hyvin ja ei väänny, toisin kuin täysin putkimainen perinteisen putki.La Chambre à air MICHELIN Protek Max SE gonfle deux fois moins souvent qu'une Chambre à air Classique MICHELIN AIRSTOP.


Michelin Protek Max Reflective Flank 26´´ Tyre:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt bikeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Michelin Protek Max Reflective Flank 26´´ Tyre:lla on Michelin:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Renkaat kategorian Pyörät ja renkaat tuotteilla.

Ominaisuudet Michelin Protek Max Reflective Flank 26´´ Tyre

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erittäin suositeltavaa

-

Yksinkertaisesti erinomaiset, ne ovat tasaisia ja hiljaisia

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up