up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Miesten vaatteet flecha

flecha Päähineet - Väri: Musta ()

load

Kuinka valita päähineet pyöräilyyn?

Olipa sitten pidettävä poissa auringosta, pidettävä kehon lämpöä vai vain lisäämällä hieman tyyliä yleiseen ulkoasuun, pyöräilevät päähineet tuovat toimivuutta, suorituskykyä ja mukavuutta jokaiseen ajoon. Pyöräilyn päähineet sisältävät erityyppisiä tyylejä, mutta useimmat pyöräilijät käyttävät lippikset. On monia käytännön syitä, miksi heidän tulisi käyttää hattua, joka sisältää hiki pois silmiltäsi, estää sateen tippumisen kasvoille, suojaa päätäsi ja kasvojasi UV auringon säteiltä tai lisää vain vähän lämpöä keväällä ja syksyllä.

Pyöräilykorkkeja on lämpö , kosteutta siirtäviä ja puuvillalajikkeita. Jokainen materiaali sopii tiettyihin ratsastustyyleihin. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli ja Alé ovat parhaita tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia pyöräilyvaatteita useissa väreissä, tyylejä ja malleja miehille, naisille ja lapsille.
Löydät valtavan valikoiman pyöräilykorkkeja ja päähineitä talvi ja kesämatkoihin. Paras tapa valita päähineet on valita sääolosuhteiden mukainen. Harkitse myös materiaalia, sopivuutta ja teknisiä ominaisuuksia. Talvimatkoihin tarvitaan tietysti lämpöhatut, jotka tarjoavat eristeen ja lämmön. Kuitenkin on olemassa monenlaisia päähineitä, kuten Castellin ilmastoitu lippalakki, joka on suunniteltu kesämatkoihin.
Avosoluinen verkkokangas helpottaa ilmanvaihtoa ja siirtää kosteutta, mikä tekee siitä ihanteellisen kuumina päivinä. Tämä korkki tarjoaa myös suojan auringolta tinkimättä ratsastajan jäähdytyksestä ja mukavuudesta.

clouse menu Sulje