`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Msc

Msc Tires Single Track 27.5x2.20 TLR 2C DH Super Shield 60TPI

  • Msc Tires Single Track 27.5x2.20 TLR 2C DH Super Shield 60TPI
  • Msc Tires Single Track 27.5x2.20 TLR 2C DH Super Shield 60TPI

Msc Tires Single Track 27.5x2.20 TLR 2C DH Super Shield 60TPI

Tuotekuvaus Msc Tires Single Track 27.5x2.20 TLR 2C DH Super Shield 60TPI

Suunniteltu niille ajoille, joista voi tulla eeppinen matka, jossa sääolosuhteet ovat arvaamattomia, emmekä tiedä millaista maastoa löydämme.

Singletrack on All Mountainin ja Enduron monipuolinen rengas. Sen aggressiivinen muotoilu antaa sinulle mahdollisuuden olla menettämättä vetoa kaikkein epäsuotuisimmissa olosuhteissa, kun taas sen keskeiset rampin muotoiset nupit auttavat säilyttämään hyvän nopeuden kuivalla kovalla pakkauksella. Sivut ovat yhtä näkyviä kuin Enduro- tai Downhill-renkaissa, joten voit nauttia kulmahihnasta kaikkein radikaalimpien kansien korkeudessa.

Tekniset tiedot:

Paino: 810 g

Kahva: 5/5

Vetovoima: 5/5

Nopeus: 3/5

Optimaalinen maa: kuiva / kostea / märkä / muta

Yhdiste: 62a / 60a


Jos haluat tietää lisää Msc Tires Single Track 27.5x2.20 TLR 2C DH Super Shield 60TPI:sta tai muista Msc-merkkisistä tuotteista Pyörät ja renkaat kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Renkaat valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Msc:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Msc Tires Single Track 27.5x2.20 TLR 2C DH Super Shield 60TPI

Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje