`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Muc off

Muc off Cleaner Kit Basic

  • Muc off Cleaner Kit Basic
  • Muc off Cleaner Kit Basic

Muc Off Cleaner Kit Basic

Tuotekuvaus Muc off Cleaner Kit Basic

Muc Off Bike Care Essentials Kit sisältää kaikki peruselementit sinun täytyy pystyä huolehtimaan pyöräsi! Kit sisältää seuraavat mahtava Muc Pois tuotteet:

Nano Tech Bike Cleaner:

MUC Off Biohajoava Bike Cleaner on uskomattoman tehokas puhdistus kaava sisältävät nanoteknologian että myös välittää pyöräsi herkkää päättyy. Se ei sisällä haitallisia happoja, CFC tai liuottimia ja on täysin biohajoava.

Bike Spray:

Suojella, säilyttää ja raikastaa pyörä Muc Off Bike Suihkuttimet uskomattoman vettä dispergoivaa vaikutusta. MUC Off Bike Spray on korkea öljypitoisuus joten on täydellinen koko pesun jälkeen korroosionestoainetta.

Micro Cell Sieni: Ergonomisesti muotoiltu, korkea tiheys vaahto sienellä kaikille yli pyörä Puhdistus.

Pyörän ja komponentti harjalla: Shaped & muotoiltu sopimaan pinnoja ja vannetta Poistaa kova grime hankaliinkin paikkoihin.

Kirjanpitoarvo raahata: Pidä koko Bike Care Regime meidän kätevä vetonarun raahata saastuttaa ilmaista tallennustilaa.

Ominaisuudet:

Hyödyt:

Sisältää Wheel & Component Brush

Sisältää Bike Spray

Sisältää Nano Tech Bike Cleaner

Sisältää Microcell sieni

Varastointi raahata mukana


Ostaessasi Muc off Cleaner Kit Basic:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Muc off Cleaner Kit Basic-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Muc off:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Muc off Cleaner Kit Basic

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje