`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Muc off

Muc off Nano Gel 5L

  • Muc off Nano Gel 5L
  • Muc off Nano Gel 5L

Muc Off Nano Gel 5L

Tuotekuvaus Muc off Nano Gel 5L

Käyttämällä uusinta Nano Tech -muotoa, Muc Off leikkaa nopeammin kuin voit sanoa "OMG!" Säästä tai ratsastusolosuhteista riippumatta. Tässä klassisessa vaaleanpunaisessa Bike Cleanerissa on uskomaton puhdistusvoima, koska se sisältää vallankumouksellisen Nano-tekniikan, joka hajottaa likaa ja tahraa mikroskooppisesti, samalla kun huolehdit pyörän herkästä viimeistelystä. Koska käytämme hienoimpia raaka-aineita ja pinta-aktiivisia aineita, Muc Off -formulaatiomme on tiiviisti vartioitu liikesalaisuus.

Se on tehokkain siivooja siellä, eikä se edes tarvitse mitään näitä ikäviä, vaarallisia happoja tai kemikaaleja. Itse asiassa täydellisesti vaaleanpunainen puhdistusaine on biohajoava, vapaa hapoista, CFC: stä ja liuottimista, ja se on emäksinen, joten voit puhdistaa pois syyllisyydestä. Se on turvallista kaikilla pinnoilla, ja se on jopa levyjarru- ja pad-ystävällinen. Muc Off Nano Tech Bike Cleaner sopii erinomaisesti maastopyöriä, maastopyöriä, kiinteitä pyydyksiä ja työmatka-polkupyöriä.

Käyttöohjeet:

Vaihe 1 Huuhtele pyörä perusteellisesti ennen Nano Tech Bike Cleaner -levyn levittämistä.

Vaihe 2 Suihkuta Nano Tech Bike Cleaner koko polkupyörälle, mukaan lukien komponentit, ja jätä 3 5 minuuttia.

Vaihe 3 Kierrä itsepäinen tahra harjalla tai sienellä.

Vaihe 4 Huuhtele koko pyörä huolellisesti tuoreella ja puhtaalla vedellä.


Etsitkö Muc off-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Muc off Nano Gel 5L:a? bikeinn:sta, löydät täyden Huolto tuotekokoelman ja pyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme bikeinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin pyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Muc off Nano Gel 5L

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje