up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Muc off

Muc off X-3 Chain Cleaner

plus
  • Play videoMuc off X-3 Chain Cleaner
  • Muc off X-3 Chain Cleaner

Muc Off X-3 Chain Cleaner

Tuotekuvaus Muc off X-3 Chain CleanerAiotko hankkia itsellesi suositun Muc off X-3 Chain Cleaner:n? Kaikki Muc off-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Muc off X-3 Chain Cleaner jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Muc off X-3 Chain Cleaner

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä laatu

-

Minusta näyttää olevan erittäin hyvä kuin tavallista, kun mucci on pois päältä. En ole vielä kokeillut sitä

Todella puhdistaa ketjun

-

Tämä puhdistaa paremmin kuin mikään muu käyttämäni ketjunpesuaine.

Tehokas

-

Puhdistus ratkaisu on erittäin tehokas rasva ketju ja kasetti käytettäväksi ulkona, se ärsyttää. Sääli että 75ml. Varmista, että kahva tapaus on sijoitettu oikeaan suuntaan kuin pyörä on päällä tai roikkuu Workshop jalka ei valloilleen vuonna nopeasti kampea

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up