`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Muc off

Muc off X-3 Chain Cleaner

  • Muc off X-3 Chain Cleaner
  • Muc off X-3 Chain Cleaner

Muc Off X-3 Chain Cleaner

Tuotekuvaus Muc off X-3 Chain Cleaner

Onko ketju kärsivät säännöllisesti soraa ja lika rakentaa, väsynyt menojen AGES puhdistaa ketju kun kaikki haluat tehdä on päästä satulaan ja ratsastaa? No Muc Off on ratkaisu ... otetaan käyttöön uusi Muc Off X3 Dirty Ketju kone! Tämä patentti vireillä ergonominen muotoilu tarjoaa raskaan rakentamisen ja voi puhdistaa ketju sekunneissa!

Polkupyörän ketjut kuljettaa yhä hintalappu, on järkevää tehdä niistä viimeinen. Ainoa tapa saada paras irti ketjun ja se on käynnissä tehokkuutta on varmistaa se säännöllisesti ja puhdistaa ja voidellaan. X3 Dirty Ketju Machine on ylivoimaisesti helpoin tapa antaa ketjun hyvä hangata!

Pakkauksessa mukana on 75 ml mitta Muc Off Voimansiirto Cleaner. Tämä vallankumouksellinen vähän nestettä voidaan joko suihkutetaan voimansiirto tai kaadetaan suoraan ylhäältä säiliöön koneen, joka sitten vapautuu ohjauspainiketta. Tämä takaa soveltaminen puhtaampaa on nopea ja helppo hallita. X3 kone ja Voimansiirto Cleaner kumppani jopa hyökätä pahinta rasva ja lika kaikista mahdollisista kulmasta toimittaa lopullinen, syvä puhdas jopa likaisimmat pyörä ketjut.

Hankaavia puhdistusaineita hampaiden ja pyörivä harja pyörillä on 120 yhteyspisteitä kattavat kaikki yksittäisten ketjun syvälle ja perusteellisen puhdistuksen. Lopuksi ylimääräinen likainen neste putoaa toinen alempi säiliö niin se pitää poissa puhdas ketjun. Ei enää kierrättää grime koko ketju! MUC Off Voimansiirto Cleaner on täysin biohajoava ja on turvallista hävitettävä nurin jos olet aikaisemmin käyttänyt yksi bio ketju lubes!

Ominaisuudet:

Hyödyt:

Helposti poistaa rasvan, noen ja ketjuöljyä sekunnissa

Syvin puhdas kiitos 120 yhteyspisteille

Helppo puhdistaa ja uudelleen käyttöön

Raskaat rakentaminen thats kestämään

Sisältää 75ml Muc Off Voimansiirto Cleaner

Täydellinen Road, MTB tai Cyclocross polkupyörän ketjuja

Tekniikka:

Ketju Puhdistus helpoksi: Muc Off Biohajoava Chain Cleaner hajoaa öljyn, rasvan ja lika jättää ketjun epäpuhtauksien ilmaiseksi.

Aika Saver: Chain Doc siivoaa ketju sekunnissa ... 19 jos tarkkoja!


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Muc off-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Muc off tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Muc off X-3 Chain Cleaner. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Muc off X-3 Chain Cleaner

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä laatu

-

Minusta näyttää olevan erittäin hyvä kuin tavallista, kun mucci on pois päältä. En ole vielä kokeillut sitä

Todella puhdistaa ketjun

-

Tämä puhdistaa paremmin kuin mikään muu käyttämäni ketjunpesuaine.

Tehokas

-

Puhdistus ratkaisu on erittäin tehokas rasva ketju ja kasetti käytettäväksi ulkona, se ärsyttää. Sääli että 75ml. Varmista, että kahva tapaus on sijoitettu oikeaan suuntaan kuin pyörä on päällä tai roikkuu Workshop jalka ei valloilleen vuonna nopeasti kampea

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje