`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Northwave

Northwave Breeze

  • Northwave Breeze
  • Northwave Breeze

Northwave Breeze

Tuotekuvaus Northwave Breeze

Tekniset tiedot:

Tärkeimmät kangas: 100% polyesteri PU pinnoite

Suojaus: vedenpitävä ja tuulenpitävä

zip: Käänteinen zip autotallin ja CAMLOCK vedin

VENT SISÄOSAT: Claw muoto taka ilmanvaihto insertit

REFLEX PISTEET: Edessä täyspitkä heijastintereet, heijastintereet ja arkin tausta-, lisäturvallisuutta vasen käsi painaminen

TECH: 75 gr

tekniikka:

Näkyä Be Safe:

Oltava turvallisia alle huonon näkyvyyden olosuhteissa! Yllään Northwave korkea näkyvyys vaatteita on älykäs ja viisas valinta onko liikkumaan kaoottinen kaupunkiliikenteessä tai hämärässä taajaman tiet. Näin auton ja kuorma-auton kuljettajat voivat helposti tunnistaa pyöräilijän läsnäoloa ja ylläpitää oikea turvaetäisyys. Northwave n näkyvyyttä linja seisoo täydellinen resepti saada ihanteellisen yhdistelmän liikenneturvallisuutta ja tarttuva erä.


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Northwave tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Takit tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Northwave Breeze on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Northwave Breeze

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Takki

-

Aivan kuten mainostetaan, nopea toimitus, kiitos.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje