`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Northwave

Northwave Evo Seamless

Northwave Evo Seamless

Northwave Evo Seamless

Northwave Evo Seamless

  • Northwave Evo Seamless
  • Northwave Evo Seamless
  • Northwave Evo Seamless
  • Northwave Evo Seamless
  • Northwave Evo Seamless

Northwave Evo Seamless

Tuotekuvaus Northwave Evo Seamless

Tekninen linja, joka erottuu täydellinen ja kuoritus hyväkuntoisille. Kaikki vaatteet saumaton keruu erottuvat-ka-aineiden erittäin elastisia ominaisuuksia ja kehittyneitä hengittävyyden ja hiki valvontaa. Yksi iholle.Tekniset tiedot:


- Tärkeimmät kangas: polypropilene ontto fi kuussa


- Paino: 128gr


- Tikkaukset: 4 neulaa FL lukko


- Collar: pyöreä pääntie


- Tech: saumatonTekniikka:


Polypropeeni ontto fi jäsenet tekevät Body Fit Evo alusvaatteet korkeinta teknologiaa lausekkeen, jos etsit vaate sopii kaikkina vuodenaikoina, jossa erittäin alhainen paino ja sopii hyväkuntoisille.


Ompelemalla minimointi yhdistettynä erittäin joustava, noudata täydellisesti kehosi taas polypropeeni kehittynyt hengittävyys imee hien ja kosteuden pois ja jättää ihon kuivana.


Haluatko ostaa Northwave Evo Seamless:n? Olet oikeassa paikassa! bikeinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Alusasut malleja. Tutustu nyt uusiin Miesten vaatteet tarjouksiimme bikeinn:ssa. Näitä Northwave-merkkisiä Alusasut tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Northwave Evo Seamless

Hihatyypit
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täysi lämpöpaita

-

Erittäin laadukas MTB-paita. Erinomainen bikeinn-palvelu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje