`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Northwave

Northwave Sonic 2 Carbon

  • Northwave Sonic 2 Carbon
  • Northwave Sonic 2 Carbon
  • Northwave Sonic 2 Carbon

Northwave Sonic 2 Carbon

Tuotekuvaus Northwave Sonic 2 Carbon

Tekniset tiedot:


Sole: Carbon Light

Ylempi: Ultrakevyt Pu

Ylä Rakentaminen: Monikerroksinen kuumasaumatut + ilmanvaihtojärjestelmä

Sulkeminen Järjestelmä: Slw2 + hihna

Heel: Integroitu Heel System

Paino: 275 GrTekniikka:


Carbon Light Sole: hiilikuitu ja lasikuitu tarjota vaativa pyöräilijät kuten sinä jäykkyys tarvitset yhdistettynä ultrakevyt muotoilu.


SLW2 sulkemisjärjestelmä: mikrometri- järjestelmä SLW 2 (Speed ​​Lace Winch) edustaa kehitystä sulkujärjestelmä. Suurin tarkkuus ja modulaarisuus. Innovatiivinen askel askeleelta sulkuväline voit kiristää ja suurentaa sovi hetken.

Sivupainiketta tarjoaa kaksi tehtävää: painamalla, se on mikrometri- julkaisu ja nostamalla se mahdollistaa täydellisen ja välitön avaaminen kenkä. Kevyempi ja ohuempi. Dial on täysin uudistettu koko ja paino, mikä on huomattavasti kevyempi ja ohuempi. Ulkoinen peitteen pehmeältä tuntuva materiaali tekee myös pitoa tehostaa.

Ergonominen muoto SLW 2 räikkä seuraa anatomian jalka, jotta se todella mukava. SLW 2 räikkä on helposti vaihdettavissa. Kaapelit tulevat parasta teknologiaa peräisin maailman purjehdus.


Speedplay adapteri: Lyhin jalka ja poljin markkinoilla. Northwave kehittänyt ja patentoinut yhteistyössä Speedplay, yksinomainen sovitin, joka antaa maksimaalisen voimansiirron polkimilla, kiitos alennettu paksuus on vain 0,5mm pikemminkin 3mm perinteisen Speedplay sovittimia. Nailonia ohuella alumiinilevy (se säästää 8,5gr) se mahdollistaa kunnioittaa luonnon

anatomia ainoan pitäminen minimoida etäisyys jalka ja poljin missä tahansa asennossa. Lisäämättä irtotavarana ja paino kuin se esiintyy järjestelmissä ilman sovitinta.


Monikerroksinen kuumasaumatut rakentaminen: Uusi Monikerroksinen rakenne: valo mikrokuituliina kytketään suuri kuumasaumatut mesh aukko lisää samaan paksuus perinteinen yksikerroksinen. Tulos: paremman mukavuuden ja vähentää painoa.


Ilmanvaihtojärjestelmä: Se Northwave ilmanvaihtojärjestelmä suuret aukot, jolla jalat hengittää: alempi tuuletuskanavia sisäilman ainoa, kun sivuhalkiot takaavat raittiiseen ilmaan.


Integroitu Heel System: uusi unibody rakentaminen päälliset saa integroida tehokas kantapää retentiojärjestelmä rakenteen sisään, ilman tarvetta ulkoisten elementtejä. Sama tehokkuus, pienempi paino.


Tilaa nyt oma Northwave Sonic 2 Carbon:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Northwave Sonic 2 Carbon:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Northwave Sonic 2 Carbon:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 125.99 $. Suuresta Pyöräilykengät tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Northwave Sonic 2 Carbon

Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje