up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley
360

Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

plus
  • 360Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road
  • Play videoOakley Flak 2.0 XL Prizm Road
  • Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road
  • Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road
  • Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road
  • Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road
  • Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road
  • Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

Tuotekuvaus Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

XL Edition tarjoaa vakiona koko runko tiiviimmän linssin peitto, ja jokainen millimetri reuna näkemys on optimoitu High Definition Optics pysyvällä mutta kevyt muotoilu tekee suorituskyvyn uudelle tasolle ja tuo tyyliä mukaan matkalle. Essential vaihde kilpailuun, Flak 2,0 XL on 8.75 linssin kaarevuus suojaavat auringolta, tuulelta ja vaikutukset, sekä patentoitu XYZ Optiikka ylläpitää selvyyttä pitkin koko käyrää kun työntää rajoja mukavuutta ja varman otteen sekä Unobtainium. Olemme luoneet erilaisia ​​linssi / kehys yhdistelmiä, joten voit valita vaihtoehtoja kuten valokeilassa leikkaamalla valtaa HDPolarized optiikan, tasapainoinen valonläpäisy Iridium Linssin pinnoitteiden, ja Prizm linssi tekniikka hienosäätää visio korostamalla värejä jossa silmä on herkin yksityiskohta.Ominaisuudet:


Kehyksen väri matta harmaa savu

Lens väri Prizm road

Fit standardinTekniikka:


8 Perus Lens:

Side kaarevuus meidän 8.75 linssit laajentaa oman reuna mielestä taas katettaisiin joka parantaa puolella suojaa auringolta, tuulelta ja vaikutuksia.


Unobtainium:

Pehmeä hydrofiilinen synteettinen, se lisää tarttuvuus märkänä tarttua paremmin kun hikoilevat. Tämä tekee siitä ihanteellisen earsocks ja nenä tyynyt suorituskykyä silmälasien.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeja American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.


Prizm Road:

Vallankumouksellinen linssi tekniikka hienosäätää visio lajikohtaisia ​​ja ympäristöihin. Prizm Road linssit parantavat tien niin voit nähdä esteitä, kuten kiviä ja kuoppia nopeasti ja tuntea enemmän luottavainen kuten ratsastaa.


Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road:een kuuluu Oakley:n takaama valmistajan takuu. Oakley:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Suojaukset tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Aurinkolasittuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Oakley Flak 2.0 XL Prizm Road

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up