`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley M2 Frame XL

  • Oakley M2 Frame XL
  • Oakley M2 Frame XL
  • Oakley M2 Frame XL

Oakley M2 Frame XL

Tuotekuvaus Oakley M2 Frame XL

XL linssi muoto vie suorituskykyä entisestään parannettu pystysuunnassa. Vaikka pää on hienovaraisesti kallistetaan alaspäin, asioihin on edelleen oman näkökentässä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan toimintaa, kuten pyöräilyä. Hieman pitempi suunnittelu myös parantaa suorituskykyä urheilussa ja toimintaa, jossa asiat edellä tarvitaan huolellista huomiota.Ominaisuudet:


XL painos on parannettu linssi kattavuuden ja erikoistunut linssin kaarevuus suojaavat auringolta, tuulelta ja vaikutus

Unobtainium earsocks ja nosepads lisää pitoa hiki varten ei luista

Vaihdettavat objektiivit voit muuttaa linssit sekunneissa optimoida visio kaikenlaista urheilua ympäristössä

Plutonite linssit tarjoavat loistavan UV-suoja suodatus 100% UVA, UVB, UVC ja haitallista sinistä valoa jopa 400Nm

O Matter stressinkestäviä runkomateriaali on sekä kevyt ja kestää koko päivän mukavuutta ja suojaaTekniikka:


High Definition Optics:


High Definition Optics (HDO) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeja American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.


UV-suoja:


Silmävaurioita johtuu ultraviolettivaloa sisältää kaihi, pterygium ja silmänpohjan rappeuma. Meidän Plutonite linssimateriaali estää 100% UVA, UVB, UVC ja haitallista sinistä valoa jopa 400Nm. Suoja alkaa linssin materiaalin itse.


Oakley M2 Frame XL on tuote, jonka löydät Aurinkolasit kategoriasta, Suojaukset:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, bikeinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista bikeinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Oakley M2 Frame XL:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa pyöräily:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Oakley M2 Frame XL

Sukupuoli
Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje