up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Ocean sunglasses Aurinkolasit Iron
  • Play videoOcean sunglasses Aurinkolasit Iron
  • Ocean sunglasses Aurinkolasit Iron
Ocean sunglasses
360

Ocean sunglasses Aurinkolasit Iron

plus

Ocean Sunglasses Aurinkolasit Iron

Tuotekuvaus Ocean sunglasses Aurinkolasit Iron

Rauta Ocean aurinkolasit on suunniteltu niille, jotka rakastavat pyöräily, juoksu, inline pikaluistelu, vaellus, mm. Kehys linjat lisätä aerodynaaminen ulkoasua näiden aurinkolasit urheilu suorituskykyä.

Resistentti runko anti törmäyssuojaus ja polykarbonaatti kevyt materiaali tarjoaa täydellisen istuvuuden yhteensä confort koko päivän.

Kestävä aurinkolasit vaativimpiin urheilijoita, valmis kilpailuun. Upealla optisen suorituskyvyn varmistamiseksi ääreisnäköön. Visio on terävä ja selkeä jokaisessa kuvakulman ja kaikissa sääolosuhteissa.

Iron linssit suojaavat silmiä vasten tuulta ja suodattaa pois 100% kaikista UV-säteiltä. Jossa hydrofobinen pinnoite vettä hylkivä. Tämä linssit pinnoite välttää vesi poistuu raitoja ja sheens joka estää tai estää visio.

Tekniset tiedot:

SÄÄTÖ:

W / 6c Cat.3 Savu + läpinäkyvä linssi UV100% suoja / CE

LINSSI:

HYDROPHOBIC pinnoite vettä hylkivä

Anti iskusuojaa

FRAME:

POLYKARBONAATTI Kevyt materiaali

Liukumattomat kumikärjellä käsivarret

Nenä tyynyt mukavuutta

MATERIAALI:

Policarbonate kevyt


Etsitkö Ocean sunglasses-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Ocean sunglasses Aurinkolasit Iron:a? bikeinn:sta, löydät täyden Lasit tuotekokoelman ja pyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme bikeinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin pyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Ocean sunglasses Aurinkolasit Iron

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up