`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Odlo Zeroweight Ceramiwarm

  • Odlo Zeroweight Ceramiwarm
  • Odlo Zeroweight Ceramiwarm
  • Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Tuotekuvaus Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Älä anna kerrostesi hidastaa sinua, valitse ODLO miesten pitkähihainen Zeroweight Ceramiwarm -pyöräilytoppi. Tämä kevyt ja pakattava muotoilu on välttämätön harjoittelu-, polku- ja kiertomatkalle, ja se tarjoaa tien toiminnallisuutta ja monipuolista ilmastointia kaikkialla. Leikattu tunnetusta Nortex-venytysverkosta, tämä perustuskerros istuu mukavasti iholla - lämmittää kehon lämpötilaa jopa 3 ° C, kun ajaa ja lukittuu jäännöslämmön jälkeiseen istuntoon. Tämä dynaaminen pyöräilykerros tarjoaa muutakin kuin vain lämpöeristystä, ja se parantaa kosteuden hallintaa - poistaa hiki ja pitää sinut kuivana koko matkan. Ergonomisilla saumoilla ja mukavalla kaarevalla helmassa muotoiltu Zeroweight Ceramiwarm -pyöräilytoppi, jossa on säänkestävät päällysvaatteet, takaavat parhaan suorituskyvyn.


Ominaisuudet ja Edut:

Aktiivinen lämpeneminen
Kevyt
Parannettu kosteuden hallinta


Tekniset tiedot:

Materiaali:
Pääkangas: 95% polyesteriä, 5% elastaania Pääkangas 2: 95% polyesteriä, 5% elastaania I: 86% polyesteriä, 14% elastaania


Teknologia:

Fair Wear -säätiön jäsenyys:
Odlo on Fair Wear -säätiön (Fwf) jäsen, jolla on johtajan asema ja joka pyrkii parantamaan työoloja tekstiiliteollisuudessa maailmanlaajuisesti. Fwf varmistaa, että tuottajat noudattavat käytännesääntöjään ja tekevät tarvittavia parannuksia. Useiden sidosryhmien aloitteena Fwf: n riippumattomuus taataan, koska sitä hallitsevat ammattiliitot, uudet organisaatiot ja liikeyhdistykset. Avoimuus ja vastuullisuus ovat organisaation keskeisiä periaatteita. Fwf-jäsenet pyrkivät parantamaan työoloja ommeltuja tekstiilejä tuottavissa tehtaissa kaikkialla maailmassa. Fwf: n ja sen jäsenten välisen yhteistyön perusta on sen työkäytäntö. Kahdeksan työstandardia ovat tämän käytännesäännön ydin. Fwf-jäsenet ovat sopimuksen mukaan velvollisia noudattamaan näitä standardeja. Fwf tarkistaa, noudattavatko yritykset työtapasääntöjä tehtaalla tehtävillä tarkastuksilla ja valitusmenettelyillä, tarkastamalla jäsentensä hallintajärjestelmiä ja suorittamalla laajat sidosryhmäkeskustelut tuottajamaissa. Fwf jakaa tietonsa ja (paikalliset) yhteytensä jäsenyrityksiinsä tarjoamalla heille pääsyn paikallista lainsäädäntöä, työlainsäädäntöä ja kulttuuria koskeviin tietoihin.Jäsenten on perustettava tehokas seurantajärjestelmä, joka sisältää tehtaan tarkastukset, tehdaskoulutukset ja tehdasvierailut. Fwf: llä on valitusmenettely, jonka avulla tehtaan työntekijät voivat ilmoittaa nimettömästi kaikista työoloihin liittyvistä väärinkäytöksistä. Työntekijöiden tietoisuuden lisäämiseksi työntekijöiden oikeuksista Fwf tarjoaa myös työpaikkakoulutusohjelman.

Lämmin:
Erittäin toiminnalliset urheiluvaatteet, erinomainen lämpöeristys, joka pitää kehon lämpimänä, kun ulkona on kylmä. Kankaan tehokkailla kosteutta siirtävillä ominaisuuksilla iho pidetään kuivana ja lämpimänä. Lämmin lämmönlaatu on ihanteellinen talviaktiviteetteihin.

Nolla:
Zeroscent maksimoi hauskanpidon minimoimalla kehon hajun. Hajunvastainen tekniikka on orgaanista ja estää hajuisia aineita tunkeutumasta kuituihin. Ainoa asia, jota et tee, on haiseva!

Ceramiwarm:
Ceramiwarm on aktiivinen lämmitystekniikka, joka lämmittää ihoasi jopa 3 ° C käyttämällä ympäristön lämpöä ja oman kehosi energiaa. Sille on ominaista korkea käyttömukavuus ja äärimmäinen keveys.


Hoito:

Konepesu kylmä [30 °]
Ei saa valkaista
Ei rumpukuivausta
Rauta matala lämpö
Älä kuivapuhdistaHyödy nyt Odlo Zeroweight Ceramiwarm tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Odlo-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Hihatyypit
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje