`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Ortlieb

Ortlieb Velocity 24L

  • Ortlieb Velocity 24L
  • Ortlieb Velocity 24L
  • Ortlieb Velocity 24L

Ortlieb Velocity 24L

Tuotekuvaus Ortlieb Velocity 24L

ORTLIEB: n pienikokoinen messukkapussi kaksinkertaistuu energialla päiväretkellä ja vesitiivis lähiliikepaketti. Tämä monipuolinen kappale on opiskelijoiden suosikki. Siinä on vetoketjulla varustettu sisätasku pienten tavaroiden ja kantokahvan järjestämiseen. Mukava: kestävä vaahto takaa optimaalisen ilmankierron. Vakaa: pohja on suojattu kulmansuojaimilla kulmissa ja alareunoissa. Turvallisuus: kiinnitys pyörävalolle tai kypärälle.

Tekniset tiedot:

PAINO: 1010 g | 35,6 oz

KORKEUS: 50 cm | 19 tuumaa

Leveys: 30 cm | 11 tuumaa

DEPTH: 16 cm | 6 tuumaa

VOLUME: 24 L | 1464,6 cu tuumaa


Ortlieb Velocity 24L:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Ortlieb:n tuotteista ja muista pyöräilytuotteista, tsekkaa myös Laukut tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Ortlieb Velocity 24L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Laatu

-

Perfect !!

Kysymys

-

Hei, mitä tämä coloe takana toisella puolella (takapuoli)? Olen nähnyt sen vihreällä takapuoli mutta etsin yhden kokonaan musta

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä on kaikki mustia. Terveisin.

Laukku

-

Suuri laukku. Erittäin vahva ja iso. Cool ja käytännöllinen muotoilu. Erittäin onnellinen se ja uskon poikaystäväni haluaa nyt kokeilla yksi!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje