`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Osprey

Osprey Escapist 25L

Osprey Escapist 25L

Osprey Escapist 25L

Osprey Escapist 25L

Osprey Escapist 25L

Osprey Escapist 25L

Osprey Escapist 25L

  • Osprey Escapist 25L
  • Osprey Escapist 25L
  • Osprey Escapist 25L
  • Osprey Escapist 25L
  • Osprey Escapist 25L
  • Osprey Escapist 25L
  • Osprey Escapist 25L
  • Osprey Escapist 25L
  • Osprey Escapist 25L

Osprey Escapist 25L

Tuotekuvaus Osprey Escapist 25L

Virtaa tuulen mukana ja pakene erämaahan Osprey Escapist 25L pyöräreppun avulla . Haluatko patikoida tai pyöräillä vuoristopolkujen läpi, tämä monipuolinen ja mukava reppu on aina valmis mihin tahansa seikkailuun.

AirScape ™ -taustapaneelinsa ansiosta Escapist 25L tarjoaa sinulle täydellisen hengittävyyden ja raikkauden, joka pitää selkäsi kuivana ja mukavana riippumatta siitä, oletko polkupyörällä ympäri puistoa tai matkustamassa töihin aamulla. Kuorman vakauden varmistamiseksi hyvin muokattava BioStretch ™ -valjaat sopivat varteen ja hartioihin ja käyttävät anatomisesti valettua vaahtoa kitkan vähentämiseksi.

Vaikuttava joukko säilytysmahdollisuuksia, mukaan lukien kolme joustavaa kangastaskua etupaneelissa ja sivuilla sekä ulkoinen nestehylsy päällä, takaavat, että Escapist 25L varastoi tavarat aina organisoidusti, sisältötietoisesti. Naarmuuntumattoman etulevyn tasku takaa, että matkapuhelimesi tai aurinkolasit ovat aina turvallisia. Tämä erityinen Escapist-versio sisältää joustavat mesh-sivutaskut lonkkavyössä lisäämään apua kätesi ulottuvillasi sekä ylimääräisiä puristushihnoja pitämään kuorman vakaana ja asianmukaisena.

Mutta tämä ei olisi pyörävalmis reppu, jos siinä ei olisi heijastavia elementtejä näkyvyyden parantamiseksi hämärässä; Onneksi Escapist 25L: ssä ei ole vain sellaisia mittoja, mutta siinä on myös LidLock ™ -kypärän kantolaite ja vilkkuva kevyt kiinnitys, joka tekee sinut heti näkyväksi sekä polkuilla että tien päällä.

Jos vaikean päivän ajon jälkeen polun pää on vielä aututtavasti tuntematon, niin jaat 'yhden raidan' mielemme. Tämän seikkailun hengen vangitsee Escapist-sarjamme monipuolisuus. AirScape-takapaneeli tarjoaa sinulle täydellisen ilmanvaihdon ja tuen riippumatta siitä, ajatko yli 100 mailia tai työmatkalla töihin. Päätti, että aiot tänään puuttua alamäkeen? Kun heittää nopeaa laskeutumista, ymmärrät kuinka Biostretch-vyö ja valjaat pitävät pakkauksen synkronoituna mukavasti selkääsi. Escapistin kaksi vetoketjullista lonkkavyötaskua ansiosta voit nopeasti tarttua tärkeimpiin matkoihin liikkeellä ollessa ja kiinnittää kypäräsi tukevasti Lidlockilla. Pidä puhelin ja aurinkolasit käsillä naarmuuntumattomien taskujen kanssa valjaissa ja päälokerossa. Parhaat ajot johtavat väistämättä likaisiin varusteisiin. Säilytä se erikseen Escapist-laitteen sisäisen vetoketjullisen jakajan kanssa. Pitämällä itsesi hydratoituneena ajaessasi kovaa ajoa, ole ehdottoman tärkeää, ja nopeasti pääsyä ulkoiseen nestehylsyyn voit täyttää helposti säiliösi. Kun olet ulkona ajamassa useita päiviä, sinun on kannettava tarpeeksi pakki. InsideOut-puristus ja PowerMesh-joustavat taskut antavat sinun kuljettaa kaikki varusteesi turvallisesti riippumatta siitä, kuinka urattu rata on.Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Ominaisuudet:Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
BioStretch lantiovyö ja valjaatSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
AirScape-takapaneeli vaahtoharjalla tuuletusta vartenSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Rintalastan hihna, jossa on hätäviheliöSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Joustavat mesh-sivutaskut InsideOut-puristuksellaSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Vetoketjullinen paneelikäyttöSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Vetoketjullinen naarmuuntumattomat aurinkolasit ja elektroniikkataskuSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Joustava etutaskuSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sisäänrakennettu näkyvä sadesuojaSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
LidLock pyöräilykypärän kiinnitysSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Heijastava grafiikkaSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Kaksi vetoketjullista lonkkavyötaskuaSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Säädettävä vartalon pituusSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Yhteensopiva hydraulijärjestelmän kanssaSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Perustiedot zip-merkinnästäSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Vetoketjullinen tasku valjaissaSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Ulkoinen nesteytysSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Edessä vetoketjullinen taskuSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sisäinen järjestäjä pyöräkohtaisille työkaluille ja varaosilleSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sisäinen vetoketjullinen jakajaSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
LED-pyörän kevyt kiinnityskohtaSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sivun puristushihnatSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Vetoketjullinen päällinenSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Tekniset tiedot:Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Paino: 0,96 kgSisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.
Suurimmat mitat: (mm) 500 (l) x 270 (paino) x 310 (d)Sisäinen järjestäjä tarkoittaa, että voit helposti lajitella työkalut, varaosat ja pumput. Vaikka sää muuttuu pahimmaksi, sisäänrakennettu näkyvällä sadesuojalla otetaan nopeasti käyttöön suojaamaan pakkausasi ja kaikkia varusteitasi. Pidä itsesi näkyvissä hämärässä heijastavalla grafiikalla ja vilkkuvaloilla.


Jos etsit Osprey Escapist 25L:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. bikeinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia pyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Reputvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Osprey Escapist 25L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (25)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Reppu.

-

Upea reppu, hyvä ilmava alue selässä, hyvät hihnasäädöt, erittäin sukkanauhavyö, useita lokeroita.

Huippu

-

Suuri laukku päiväretkille. Kaikki on täydellistä. Olen erittäin innostunut valinnastani ja tämän repun moitteettomasta laadusta.

Rakastan väriä paljon!

-

Olen vaikuttunut tämän repun suunnittelusta. Se on huomaavainen kaikilla yksityiskohdilla. Väri on hämmästyttävä. Rakastan tätä laukkua.

Osprey escapist 25l

-

Erinomainen, mukava ja täynnä yksityiskohtia

Hyvä

-

superraketti

Repun yläosa

-

Laatu ja monipuolisuus. Erittäin tyytyväinen.

Polkupyörän reppu 25 l.

-

Erittäin hyvä istuvuus, m / l sopii minulle täydellisesti, joka on 187 cm pitkä.

Polkupyörän reppu

-

Täydellinen kuin polkupyörän selkä. Monet hyvät lokerot pakkaamista varten.

Osprey escapista 25l reppu

-

Reppu on upea, siinä on paljon taskuja ja selän ja hihnojen alueella on erittäin utelias ilmanvaihtojärjestelmä. Sininen väri on niin kaunis.

Super laukku

-

Käytän sitä pyöräilyyn ja nopeaan retkeilyyn: toimiva ja mukava käyttää. Voidaan käyttää myös kaupunkimatkoihin. Huomaa kuitenkin, että olkalaukku on liian pieni älypuhelimelle.

Hyvää laukkua

-

superraketti Minulla oli yksi koko S / M, mutta näytti siltä pieneltä, etten pitänyt siitä kuinka se selkäni tulee, mutta koko M / L on täydellinen !! Olen 1,77 cm korkea

Tarkoitan, kaverit, se on kalasääski

-

Tämä on tuotteen arvoinen. Se on kevyt, sopii erittäin tiukasti. Minulla on myös helppo juoksua, hypätä ja indeksoida sen kanssa. Lokerot ovat älykkäitä ja ihminen, sadesuoja on kaikki =)

Osprey escapist 25l

-

Tätä etsin 1-3 päivän matkoja muihin kaupunkeihin. Reppu on upea. Kaikki on harkittu. Kaikki on korkealaatuista. Kaikelle on tarpeeksi tilaa. Toimitus on nopeaa. Erittäin tyytyväinen.

Reppu osprey escapist 25

-

Se oli täyttänyt kaikki odotetut erittäin hyvät tuotteet kuten aina Ospreystä. Toimitus ajoissa.

Hyvä reppu

-

Erinomainen laatu kuin kaikki Osprey. Mukava ja hyvin harkittu. Hieman tyytymätön lähetykseen ... ilmoitti arvioidun päivämäärän, mutta saapui päivinä myöhemmin.

Hyvä laatu ja nopea toimitus

-

sai juuri mitä yksityiskohdissa oli, nopea toimitus ja niiden kaikki tiedot tuotteesta verkkosivustolla

Hyvä qu

-

Erittäin hyvä päiväreppu laadukkaita. Suositella!

Loistava laatu erinomainen lähetys

-

Laukku tuli aikaisin sitten odotetuksi, ja sen laatu ja mukavuus ovat hämmästyttäviä! Kiitos, trekkinn.

Hyvä tuote

-

Erinomainen reppu, useita osastoja ja paljon tilaa, olen vain miehittämässä sitä kaupungeissa, ei kukkulasta tai vuorelta nähdä miten käyttäytyä. Erittäin mukava ja kaunis näkymä reppuun. 100% suositellaan

Osprey escapist 25l

-

Tämä on hyvin harkittu reppu, jossa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Se on minun go-to pack nyt laajennettu MTB ratsastaa.

Suuri laukku

-

Toimii hyvin, paljon tallennustilaa, sopii kaiken laptop, vara vaatteita, varaosia, puhelimet jne Suuri laukku kohtuullinen hinta.

Mukava

-

Äärimmäisen mukava, hyvä valikoima lokeroita ja erinomaista laatua.

Osprey eskapisti 25

-

Reppu todella siistiä. Vuoristossa, rannalla, ratsastaa Wehle.

Kätevä reppu

-

Mukava ja kätevä löytää meidän stuffs varastointi reppu ulkona käyttäjille

Herra

-

Tasainen ja nopea toimitus - kaikki OK.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje