up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Escapist 32L Backpack

Osprey Escapist 32L Backpack

Osprey Escapist 32L Backpack

Osprey Escapist 32L Backpack

plus
  • 360Osprey Escapist 32L Backpack
  • Play videoOsprey Escapist 32L Backpack
  • Osprey Escapist 32L Backpack
  • Osprey Escapist 32L Backpack
  • Osprey Escapist 32L Backpack
  • Osprey Escapist 32L Backpack

Osprey Escapist 32L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Escapist 32L Backpack

Virtaile tuulen mukana ja pakene erämaahan Osprey Escapist 32L pyöräreppun avulla . Haluatko patikoida tai pyöräillä vuoristopolkujen läpi, tämä monipuolinen ja mukava reppu on aina valmis mihin tahansa seikkailuun.

AirScape ™ -taustapaneelinsa ansiosta Escapist 32L tarjoaa sinulle täydellisen hengittävyyden ja raikkauden, joka pitää selkänne kuivana ja mukavana riippumatta siitä, oletko pyöräillä ympäri puistoa vai matkustatko töihin aamulla. Kuorman vakauden varmistamiseksi hyvin muokattava BioStretch ™ -valjaat sopivat varteen ja hartioihin ja käyttävät anatomisesti valettua vaahtoa kitkan vähentämiseksi.

Vaikuttava joukko säilytysvaihtoehtoja, mukaan lukien kolme joustavaa kangastaskua etupaneelissa ja sivuilla sekä ulkoinen nestehylsy päällä, takaavat, että Escapist 32L varastoi tavarat aina organisoidusti, sisältötietoisesti. Naarmuuntumattoman etulevyn tasku takaa, että matkapuhelimesi tai aurinkolasit ovat aina turvallisia. Tämä erityinen Escapist-versio sisältää joustavat mesh-sivutaskut lonkkavyössä lisäämään apua kätesi ulottuvillasi sekä ylimääräisiä puristushihnoja pitämään kuorman vakaana ja asianmukaisena.

Mutta tämä ei olisi pyörävalmis reppu, jos siinä ei olisi heijastavia elementtejä näkyvyyden parantamiseksi hämärässä; Onneksi Escapist 32L: ssä ei ole vain sellaisia mittoja, mutta siinä on myös LidLock ™ -kypärän kantolaite ja vilkkuva kevyt kiinnitys, joka tekee sinut heti näkyväksi sekä polkuilla että tien päällä. Uraauurtava uusi Atmos AG on varustettu ainutlaatuisella ripustetulla AntiGravity-selkäjärjestelmällä, joka sisältää maailman ensimmäisen täysin ilmastoidun lonkkavyön. Tutustuitpa sitten kuumaan ilmastoon tai vaeltamaan tundran läpi, saumaton verkko ja 3D-ontelon taustapaneeli vastaavat vertaansa vailla olevaa ilmanvaihtoa ja mukavuutta ja tarjoavat samalla erinomaisen kuormankantokyvyn. Täytä Atmos AG maksimiin ja se tuntuu käytännössä painottomalta selässäsi. ExoForm Biostretch -valjaiden, kuormanostolaitteen ja Fit on the Fly -hihnan ansiosta. InsideOut-puristus tarjoaa vaikuttavan kuormitustuen, vähentäen väsymystä, jotta voit jatkaa seikkailujasi kovemmin ja pidempään. Tarvitsetko helpon pääsyn varusteisiisi? Kaksi vetoketjullista etutaskua, pohjavetoketju ja yläkannen sisääntulopisteet tarkoittavat, että riippumatta siitä, mitä kohtaat, sinun on helppo tarttua sarjaan. Osprey Stow on the Go -vaellusnavan kiinnitys antaa sinun joko sijoittaa tai käyttää sauvojasi poistamatta pakkausta. Suuri makuupussilaatikko, jossa on sisäinen jako, antaa sinun tallentaa pyydyksiäsi tarvittaessa erikseen. Kun sää muuttuu pahimmaksi, asenna kanteen sisältyvä integroitu ja irrotettava sadesuoja.Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Ominaisuudet:Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
AntiGravity 3D ripustettu silmäpaneli / hihnaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
ExoForm / BioStretch -valjaat kuormanostolaitteellaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Rintalastan hihna, jossa on hätäviheliöJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Yläkannen pääsyJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
FlapJacket yläkansi käytettäväksi ilman kannettaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Integroitu FlapJacket-suoja tarjoaa suojan, puristuksen ja ylimääräisen päävälykkeen kannen poistamisen jälkeen.Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Joustava etutaskuJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kaksi vetoketjullista lonkkavyötaskuaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Aseta Go-vaellusnavan kiinnikkeeseenJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Tallentaa vaellusnavat nopeasti ja kätevästi ilman, että sinun tarvitsee poistaa pakkausta.Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kaksi jääkirveen silmukkaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Integroitu ja irrotettava sadesuojaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Makuupussin pohjaosasto, jossa sisäinen jakoJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Asenna Fly -säädettävään lantiovyöhönJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Tarranauhalla säädettävä lantiovyö sallii pakkauksen asentamisen oikein eri kokoisille käyttäjille.Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Yhteensopiva hydraulijärjestelmän kanssaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Perustiedot zip-merkinnästäJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Ulkoinen anturi ja lapiokahvan holkitJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Sisäinen nestehylsyJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Sisäinen yläkuormapuristushihnaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kevyt kehäkehysJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Säädettävä AntiGravity trampoliini ripustetun verkon selkänojaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Irrotettavat makuualustan hihnatJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Stretch mesh sivutaskutJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kaksi vetoketjullista helppoa etutaskuaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Tekniset tiedot:Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Paino: 2,18 kgJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Suurimmat mitat: (mm) 840 (l) x 380 (paino) x 390 (d)Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.


Osprey Escapist 32L Backpack on tuote, jonka löydät Reput kategoriasta, Laukut:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, bikeinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista bikeinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Osprey Escapist 32L Backpack:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa pyöräily:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Osprey Escapist 32L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (14)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Siisti ylätason pussin toimitus

-

Kaikkien huonojen arvosteluiden jälkeen päätettiin maksaa luottokortilla. Sitten saat rahasi takaisin suhteellisen helposti ja nopeasti. Mutta kaikki sujui täydellisesti. Tilaus saapui aikaisemmin kuin postnl-sovellus pystyi osoittamaan. Yläpussi, 32 litraa, joka voidaan helposti vähentää hihnoilla. Hyvät materiaalit, kuten olen tottunut Ospreyssä. Tämä on kolmas Osprey. Minulla on nyt 3 reppua, joilla kaikilla on oma tehtävänsä. Tämä on täydellinen pidemmälle maastopyöräretkelle tai jos haluat ottaa drone mukaasi. Tai ylimääräisiä vaatteita. 32 litraa riittää. Minulla on 14 litran ja 24 litran Osprey. Kaikki myös täydelliset. Suosittelen tätä tuotemerkkiä.

Ospreyn eskapisti 32l

-

非常 漂亮 的 背包, 很 輕 很好 背, 喜歡

Iso laukku

-

hyvä laukku, jossa on paljon paikkoja, erittäin hyvä ja mukava talveksi ´, kun tarvitset enemmän tilaa cote-laitteellesi ja muille matolaitteille.

Aivan kuten mainostetaan

-

Erittäin tyytyväinen tähän ostoon. Osprey Escapist 32 saapui jopa aikaisin Alankomaista. Ostan ehdottomasti tulevaisuudessa uuden Osprey Trekkinn.com-sivustolta.

Arvostelu - lähes täydellinen, mutta ..

-

Suuri selkäreppu, jossa on laadukas rakennus ja erittäin mukava käyttää selässäsi. Ainoastaan ongelmat ovat vasemman hihnan pussi, joka näyttää siltä, että se on suunniteltu aurinkolaseille, mutta aivan liian pieni laseille, puhelimille, käytölle ja ei voida poistaa. Tällainen outo lisä tällaiselle laatuyritykselle. Myös kantohihna on liian ohut niin epämukavaksi, että reppu on täynnä. Toimitettu selkäreppu ei ollut pelkkä musta kuva kuvassa, mutta sillä oli burgundia hihnoissa ja pussin takana ja vihreä verhoilu pussin alapuolelle - outo sekoitus. Ehdottomasti laadun luominen, lukuun ottamatta lasipussia, pari litraa varastoa olisi antanut sille ylimääräisen tähden.

Mukavuus

-

Mukavuus, laatu, taskut kaikkialla, vain loistava backapck.

Täydellinen tuote!

-

Täydellinen reppu! Erittäin nopea toimitus! Ja hyvin halpaa!

Suuri pakkaus

-

Tämä selkäreppu on erinomainen sekä kaupunkikäyttöön että retkeilyyn. Säädettävyyden ansiosta voit helposti asettaa sen sopivaksi asennolle ja mieltymyksille. Ja mikä on vieläkin tärkeämpää, säkki on todella kevyt, joten ei tarvitse huolehtia materiaalin ylimääräisestä painosta.

Erittäin hyvä laatu ja muotoilu

-

Erittäin hyvä laatu ja muotoilu

Laatu

-

Hyvä laukku, kevyt, monipuolinen. Hyvä laatu. Hyvä istuvuus.

Mukava ja hyvin suunniteltu

-

erittäin mukava ja hyvin suunniteltu tuote.

Osprey eskapisti 32 indigo

-

ihana laukku

Erinomainen ostaa

-

Erittäin hyvä. erittäin nopeita toimituksia. Odotettua enemmän. Ja reppu melko tyytyväinen hankintaan. Minä turvaan vaellus tehdä minun ostoksia. tervehdys

Tuote impecável

-

Tuotteiden ja palvelujen 5 tähteä. kiitos

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up