up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Osprey

Osprey Katari 3L

Osprey Katari 3L

plus
  • Play videoOsprey Katari 3L
  • Osprey Katari 3L
  • Osprey Katari 3L

Osprey Katari 3L

Tuotekuvaus Osprey Katari 3L

Kun haluat kuljettaa vettä selälläsi - eikä melkein mitään muuta - Katari 3 on peittänyt. Matalaprofiilinen mutta korkealaatuinen, saavutat tämän pakkauksen ennen seuraavaa nopeaa polkua (tai hiihtoa tai vaellusta) ja tuskin huomaat sitä siellä. Airmesh-peitetty takalevy ja rullatut pehmeät reunat tarjoavat erinomaisen tuuletuksen, mukavuuden ja vakauden samalla kun mahdollistavat täyden liikealueen. Kiinnitä takavalosi alempaan silmukkaan tukahduttaaksesi kaikki huolet sen tekemisestä polulta ennen kuin aurinko saapuu horisonttiin.


Tärkeimmät määritteet:

MATALAN PROFIILIN KULJETUS:
Kun tarvitset vettä ja muutama välttämätön asia on tarpeellinen, Katari / Kitsuma tarjoaa kevyen vaihtoehdon, joka ajaa lähellä selääsi vakauden takaamiseksi kaikilla reiteillä.

AJON VAKAUS:
Valssatut, pehmeät terävät valjaat muotoilevat ylempiin olkapäihin pitääkseen pakkauksen lähellä vartaloasi ja vakautta.

Ominaisuudet:

Matalaprofiilinen muotoilu, AirScape-takapaneeli ja valssatut, pehmeät reunat takaavat maksimaalisen mukavuuden
Magneettinen rintalastan hihnan pureventtiilin kiinnitys
Vetoketjullinen, naarmuuntumaton lämmön kohokuvioitu slash-tasku
Silmukka vilkkuvaa valoa varten (valo ei sisälly toimitukseen)
Kaksi joustavaa verkkotaskua


Tekniset tiedot:

TILAVUUS: 183 IN3 / 30 L
MITAT: 16,1 HX 7,5 WX 5,9 D IN.
PAINO: 0,73 LBS.

Kangas:
PÄÄ: 100D Nylon Mini Diamond Shadow
ALA: 600D polyesteriäJos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Osprey:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Osprey:n takaama takuu. Valitse yksi Laukut kategorioista ja tutustu laajaan Laukut tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Osprey Katari 3L on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Osprey Katari 3L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up